Haberler

Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan'ın sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Suvrivor'dan diskalifiye edildiği iddia edilen Çağrı Atakan'ın sabıka kaydı ortaya çıktı. Eda Taşpınar ile geçmişte ilişki yaşayan Atakan'ın ünlü isme ve arkadaşına şiddet uyguladığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz hafta yarışmacılarla sık sık tartışma yaşadığı gerekçesiyle Survivor'dan diskalifiye ettiği iddia edilen ünlüler takımı yarışmacılarından Çağrı Atakan'ın sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan'ın sabıkalı olduğu ortaya çıktı

ÖNCE KÜFÜR ETTİ ARDINDAN TEHDİT

Daha önce Ilıcalı'dan üst üste uyarı alan Atakan'ın geçmişte sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşadığı biliniyor. O dönemlerde de öfkesini yarışmada olduğu gibi kontrol edemeyen Çağrı Atakan'ın, Taşpınar'a şiddet uyguladığı öğrenildi. Yarışmacının ayrıca şiddet sonrası ayrılık kararı alan Taşpınar'ı telefonla arayarak, "Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s.." şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit ettiği bilgisine de ulaşıldı.

Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan'ın sabıkalı olduğu ortaya çıktıEda Taşpınar ve Çağrı Atakan

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Eda Taşpınar yaşadıkları sonrası Çağrı Atakan hakkında şikayette bulundu. Mahkemeye taşınan olayda, Atakan hakkında 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. Yarışmacının yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Atakan'ın ayrıca Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşına da yumruk attığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Eda Taşpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (43)

DOĞRU SÖZ:

ACUN un PROGRAMINI SEYREDİP, ŞEYMA ya PARA YETİŞTİRMEYİN.

26
6
yanıtYanıtla
Yengeç:

Sabıkalı olunca yaşamaya hakkı yok mu yani.

26
6
yanıtYanıtla
at çamuru izi kalsın:

insanların ekmeğiyle oynamayın agresif bir karakter olabilir ama her insan bulunduğu alana renk katar insanları kötülemekten vazgeçin. .

21
10
yanıtYanıtla
Büşra:

Cok dogru adamin karakteri bu anlamayip dinlemeden adami suclamak dogrumu efendi bi adam????

yanıt1
yanıt1
Umutsuzkiz:

Sabıkalı olunca yasamaya haki yokmu yani .her insan hata yapabilir sanki o kızın hicmi suçu yok .(yamayinya dünya bukedarda adaletsiz olma).

21
9
yanıtYanıtla
Haha:

Sabıkalı olması için aldığı cezanın yargıtay onaylaması lazim adam yargılamıyormuş ben olsam karşı dava acarim

yanıt0
yanıt0
Tatlıcı:

Tipinden belli şizofren bu

14
14
yanıtYanıtla
GENELLİKLE:

YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE DOKTOR OLMADAN TANI KOYANLARIN BU HASTALIĞI TAŞIDIĞI BELİRTİLİYOR EN YAKIN SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURUNUZ.

yanıt20
yanıt9
hasan:

ben izlemiyorum o yüzden sorun değil , acunun klasik reklam kokan hareketleri

21
5
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Kardeşim o kadar güzel bir yorumun ve duruşun var ki umarım ülkedeki her fert senin gibi düşünürde zamanını bu saçmalıklara haracayıp şeymaya yeni fotoğraflar paylaştırmaz. Maalesef bizim ülkenin sorunu bu dedikodu ve laf meraklılığı kim kime napmış ne vermiş ne almış ne kadar parası var? Ya hu kendini geliştir kendine bak senin neyin var senden sonrasına ne bırakacaksın onu geçtim ne anlatacaksın aç faydalı bi program onu seyret gram bilgi olmayan yapmacık şeyler bunların kaldırılması lazım

yanıt13
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title