Haberler

Survivor Uçağı Havalandı, İçinde Yılmaz Morgül Yok

Güncelleme:

Survivor yarışmasında, yarışacak ünlüler önceki gece Dominik'e gitti. Ünlüler kafilesinde yer almayan Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'ın daha sonra ekibe katılacağı öğrenildi.

7 Şubat'ta TV8'de başlayacak olan Survivor 2016'da mücadele edecek yarışmacılar dün sabah erken saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Dominik'e hareket etti. Survivor ünlüler ekibinde yer almayan Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'ın daha sonra ekibe katılacağı öğrenildi.

Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek olan yarışma öncesi ünlü yarışmacıları, aileleri ve yakın dostları havalimanından uğurladı.

"BOL BOL HAMSİ KÖFTE VE DÖNER YEDİM"

Yarışmada birinci olmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gittiğini dile getiren Gineli futbolcu İbrahim Yattara, "Gelmeden önce bol bol hamsi, köfte ve döner yedim. En çok Türk yemeklerini özleyeceğim" dedi.

"HASTA HALDE ADAYA GİDİYORUM"

Oyuncu Yunus Günçe, son üç gündür grip olduğunu söyledi: "Hasta halde adaya gidiyorum. İnşallah başarılı olarak döneceğim. Son olarak annemin İzmir köftesini yiyip, buraya geldim" dedi.

"AİLEM İÇİN YARIŞACAĞIM"

Manken Ebru Öztürk'ü uğurlamaya ailesi de gitti. Yarışmada finale kalmak istediğini söyleyen Öztürk, "Ailem için yarışacağım" şeklinde konuştu.

"YANIMDA SECCADE VE TESBİH GÖTÜRÜYORUM"

'Avatar Atakan' lakaplı Muay Thai Dünya Şampiyonu Çağan Atakan Arslan'ı zorlu Survivor öncesi kalabalık arkadaş grubu yalnız bırakmadı. Yemek yemediği zamanlarda sinirli olabileceğini dile getiren genç sporcu, adaya yanında izin verilirse kullanmak için seccade ve tesbih götürdüğünü söyledi.

Miss Turkey 2013 3. güzeli Ezgi Avcı, adada makyajsız olmanın kendisini korkutmadığını söyledi.

Milli Atlet Nagihan Karadere, havalimanına tek gitti. Boynundaki özel yapılmış kolyeyi, geçtiğimiz yıl Survivor'da yarışan Merve Aydın'ın hediye ettiğini söyleyen Karadere, "Merve bana her zaman destek oldu. Ada hakkında bilgiler verdi. 1 yaşında Ece adlı kızım var. Adadan şampiyon bir anne olarak kızıma dönmek istiyorum" dedi.

SON YİYECEKLERİNİ YEDİLER

Ebru Öztürk, Çağan Atakan Arslan ve İbrahim Yattara , yolculuk öncesi börek yerken objektife böyle yansıdı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Öztürk Karadere Magazin Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (46)

nisa:

yılmaz morgül katılmayacaksa bizde izlemeyiz .

21
2
yanıtYanıtla
ayşenur:

onca şehit varmış kime ne onca evlat babasız kalmış kime ne millet can derdine düşmüş bunlar hamsi köfte derdinde bana ne

16
5
yanıtYanıtla
Eyvallah:

Atom bombasi yemisiz gibi konusuyorsunuz 30 yildir sehit haberleri aliyoruz. Ha eger dusundugum seyse amaciniz inadina AKP

yanıt3
yanıt10
ayşenur:

sen hiç haber izlemiyorsun her halde demekki ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyormuş 30 yıldır şehit haberleri almamız demek devamının gelmesinin normal olması demekmi oluyor bende bir anneyim öyle evlat kolay yetişmiyor emin ol o şehit analarının yüreği atom bombası yemiş gibi yanıyor öle inadına akp demekle olmuyor önce vatan sonra can sonra parti gelir iğneyi kendine bir batır gelen şehit senin kardeşin akraban olabilir atom bombası dediğin senide vurur rabbim kimseye acı vermesin

yanıt4
yanıt0
Hade GüleGüle Ama Dönceksiniz:

Gülerek Gittiler 10güne Kalmaz Ziirrrlayarak Dönerler

20
1
yanıtYanıtla
Adanalıyık:

Doguda ülkenin bekası için şehitler toprağa düşüyor ocaklar yıkılıyor bunların derdine bak mide bulandırıyorsun acun

19
1
yanıtYanıtla
demişti dersiniz:

yılmaz morgül cırcır olmuş

20
0
yanıtYanıtla
malatya:

halk bunları izliyor ben hiç izlemedim bu yarışmayı ama çevrede çoğu kişi izliyor suçlu acun değil sen eşşek olursan acunda biner cebini doldurur

18
0
yanıtYanıtla
LİLA:

lan Türkiye Güneydoğu ne halde derdimiz Yılmaz Morgülmü cehenneme adaya gitsin

17
0
yanıtYanıtla
UçbeyiMobil-IOS:

Bu milleti hala uyutuyorlar ne kadar da eğlence boş işler düşkünü olmuşlar

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title