Haberler

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

Güncelleme:

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Survivor'da yarışmaya sonradan katılan İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, adaya uyum sağlayamadığı için diskalifiye edildi. Ada konseyinde haberi duyuran Ilıcalı, "İlayda pes ettiği için devam edemeyecek" dedi.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor, dün akşam elemenin yaşandığı son bölümüyle ekrana geldi. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, ada şartlarına uyamayan bir ismin yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi.

"ADAPTE OLAMAYINCA PES ETTİ"

Acun Ilıcalı yarışmaya geçtiğimiz günlerde katılan ancak ada şartlarına uyum sağlayamayan İlayda'nın diskalifiye edildiğini şu sözlerle duyurdu: "İlayda Survivor şartlarına adapte olamayıp pes ettiği için devam edemeyecek. Kendisi ada şartlarına alışamadığını ve devam edemeyeceğini açıkladı" İlayda'nın diskalifiye edilmesiyle yarışmaya yeni isimler katılacak.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

MERYEM YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Öte yandan Meryem'in sakatlığı hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, Meryem'in önümüzdeki hafta içerisinde yarışmaya devam edebileceğini söyledi.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

İLAYDA GÖKDENİZ VELİBEYOĞLU KİMDİR?

İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, 1999 yılında Almanya Frankfurt'da doğdu. Medipol Üniversitesi Tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisi ve profesyonel sporcu. Vakıfbank spor kulübünde başlayarak birçok takımda lisanslı voleybol oynadı. Daha sonra Fenerbahçe'de lisanslı kürek çekti. Türkiye Şampiyonalarına katıldı. Şu anda aktif fitness yapıyor.

Survivor'da ada şartlarına alışamayan İlayda, diskalifiye edildi

SURVIVOR'DA BU ZAMANA KADAR KİMLER ELENDİ?

Dördüncü haftaya girilen Survivor'da ilk elenen isim Gönüllülerden Makbule Karabudak oldu. O hafta aynı zamanda Ünlüler takımından Uğur Pektaş ile Şaziye İvegin Üner, sakatlıkları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi. Sonraki hafta da ise Survivor'a veda eden isim ünlüler takımından Tuğba Melis Türk idi. Survivor'da iki hafta ise dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde elenen kişi Derya Can oldu. Diğer yandan ünlülerden Erman Altıkardeş ile Fatma Günaydın Survivor'dan diskalifiye olan isimler olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Meryem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (33)

Erol Mehmet Yıldız:

Senin yarışmalarını takip edenler doktora görünmeli.

91
12
yanıtYanıtla
sinem:

oh bee biri duygularıma tercüman oldu. .

yanıt36
yanıt2
Bunak:

SİNEM BENİ SEVİYONMU LOO

yanıt1
yanıt7
Sinem:

BUNAK, evet evet haydi hemen nikah masasına..

yanıt3
yanıt7
corci:

Geçen yıl çöptü, bu yıl çöp oğlu çöp oldu be acun. Bu yarışmacıları kim seçiyorsa işini yapamıyor bilesin.

52
3
yanıtYanıtla
Hakim:

TV8 KOMPLE MİLLETİ UYUTMA AMAÇLI YAYINLAR YAPIYOR KOMPLE KAPATILMALI.

25
6
yanıtYanıtla
SAVCI:

Napak milletce senin gibi güncel olaylara takilip kafayi mi yiyelim

yanıt0
yanıt0
DELİ..DOLU:

Size katılmıyorum HAKİM beeyyyyy. . !. . kimse kimseyi zorla izlettirmiyor elinde kumanda değiştir ALLAH ALLAH daha önceki başka kanallarda yayınlanan yarışmalar programlar sanki kültür eğitim amaçlıydı belden aşağı kim kime dum dumaydı siz uyutma amaçlı 90 yıllara bakın derim hadi bas git işine işinize gelmezse kanalı kapatın ondan sonra ülkede BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ yok diye bangır bangır bağırırsınız elinizde kumanda istediğin kanalı aç kendi zihnine göre tv izle

yanıt0
yanıt0
saygin-bey:

yaziklar olsun sizlere! dünya ve türkiyemizin korona gibi acil durumlari varken böyle program yapan ve yayinlayanlari siddetle kiniyorum. yeter artik hergün acun, survivor haberlerinden!

15
10
yanıtYanıtla
Hakan:

Sizin hassasiyetiniz anlıyorum. Ama Z kuşağının umurunda değil. Buna neden olan da X kuşağı dır...

yanıt5
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title