Haberler

Survivor All Star'da İlk elenen isim Doğukan Manço oldu

Güncelleme:

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Sercan, Ersin ve Doğukan arasında eleme heyecanı yaşandı. Düelloya kalan ve adaya veda eden isim Doğukan Manço oldu.

TV8 ekranlarının iddialı yarışması Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. SMS'in olmadığı yarışmada eleme adayı olan Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım düelloya çıkarak mücadele etti. Oyunların sonunda kaybederek adaya veda eden isim Doğukan oldu.

"BU ADAMIN TUZU KURU ZANNETTİLER AMA BEN TIRNAKLARIMI KAZIYARAK GELDİM"

Elemeye kalan Sercan, Ersin ve Doğukan arasında düello yapıldı. Rakiplerine göre geride kalan ve istenilen başarıyı yakalayamayan Doğukan Manço, Survivor All Star'ın elenen ilk ismi oldu. Elendikten sonra konuşma yapan Manço, "Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Çok güzel çalışmış insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star'a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da İlk elenen isim Doğukan Manço oldu

Survivor All Star'da İlk elenen isim Doğukan Manço oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Survivor All Star Doğukan Manço Doğukan Star Televizyon Magazin Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (11)

Metin Öge:

Artık seyretmiyorum bu proğram ı. Ne bu ya kadrolu yarışmacılar her sene aynı kişiler bıktık yani

100
5
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Bir sonraki All Star için Acun abiden söz istiyormuş ulan zaten Survivorun kadrolu elamanı oldunuz...

90
2
yanıtYanıtla
Karaman Tarik:

Ne işiniz var orada? iyi olmuş

50
10
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Git işine gücüne bak ne işin var oralarda artık yarıştıracak adam bulamıyorlar aynı kişileri yarıştırıp duruyorlar.

51
1
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

ilüminatinin köleleri

31
4
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

boş işleri patronu acur

25
2
yanıtYanıtla
SadeVatandaş:

Vatandaşın derdi ne bunların derdi ne? Ay sonunu nasıl getireceği belli olmayan, geleceğe dair tek umudu kalmayanlar şu programlara prim vermeyin.

21
0
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

rahmetli baban görse utanırdı şu halinden. nereden nereye. armut dibine düşmüyormuş demek ki..

12
2
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Ne alaka tam da armut gıbı yorum yaptın.rahmetli yarışmalardan yarışmalaramı koşuyordu.adan babasının izinden gıdıyor.müzisyenlik yapıyor.tabi mal mal yorum yazıyorsunuz bilmeden.

yanıt2
yanıt2
Erkan Arslan:

Adamlar Kendileri Artik Bikmis Gibi Her Yil Camurda Suda Yuvarlan Haa Yuvarlan Zaten Macun Medyanin Show Amacli Bu Programlari Artik Para Etmiyo

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title