Haberler

Survivor'a Giden Nihat Doğan Yerine Ece Erken ve Ali Eyüboğlu Getirildi

Güncelleme:

Beyaz TV'de magazin programı yapan Nihat Doğan, Survivor'a gidince yerine kimin geleceği merak konusuydu. Nihat yerine, Ece Erken ve Ali Eyüboğlu getirildi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumcusu Nihat Doğan, Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında yarışacak olması nedeniyle programdan ayrılıyor. Magazin dünyasındaki en son gelişmelerin tartışıldığı Beyaz TV'nin en çok izlenen programına Nihat Doğan'ın yerine iki bomba isim transfer oldu.

2 OCAK'TAN İTİBAREN BAŞLIYORLAR

Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Ali Eyüboğlu ile ünlü sunucu Ece Erken Söylemezsem Olmaz ekibine dahil oldu. İki ünlü isim 2 Ocak 2018'den itibaren İlkay Buharalı ve Bircan İpek'le birlikte ekran karşısında yerlerini alarak magazin gündemini yorumlayacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Eyüboğlu Nihat Doğan Ece Erken Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (18)

BB:

Allah şahit şu adamdan iğrendiğim kadar hiç bir canlıdan iğrenmiyorum. Acun bunu programına alarak yanlış yaptı.

15
3
yanıtYanıtla
dumrul:

nihat dogan tekrar gelmese nasıl olur

15
1
yanıtYanıtla
NEFRET:

ÇOK İYİ OUR YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYORUZ İĞRENÇ

yanıt1
yanıt0
Hacı ağbi:

Bakma hacı zorla mı izletiyolar.

yanıt0
yanıt1
n.yıldız:

Öncelikle Nihat DOĞAN gibi bir şarlatanı kanalında çalıştırana yazıklar olsun diyelim, sonrasında Acun ILICALI''ya seslenelim: şu şarlatandan dolayı zevkle seyredilen yarışma programından bizi mahrum ettiği için Acuna da yazıklar olsun diyelim. Çıkarma böyle adamları programa kardeşim istemiyor seyirci bu ve bunun gibi adamları nasıl anlatalım bizler siz program yapımcılarına, kanal sahiplerine, salın kardeşim meraya bunları oralarda otlasınlar, MECBUR DEĞİLİZ BUNLARI SEYRETMEYE acun bey bilesin

8
5
yanıtYanıtla
YALAKAGİLLER.:

Ece Erken. . . O kadar yalakalığa en azından dandik de olsa bir sunuculuk kaptın. Tebrik ederim. Nihat Doğan 0-5 arası bir IQ ile insanları yargılayabilen, soru sorabilen, eleştirebilen bir sunucu. İşte ülkenin geldiği durum bu. Kim hükümet yanlısıysa mutlaka bir işi, gücü, parası var. . . . KUTLARIZ EL BİRLİĞİYLE ÜLKEYİ GERİZEKALILAŞTIRIYORSUNUZ :)

6
6
yanıtYanıtla
Tecavüz meşrulaştırılamaz:

Zaten sanatçı değil, ünü sadece magazinle bulmuş bir adam, bir de Özgecan''ın canice tecavüze uğrayıp yakılarak öldürülmesinden sonra yazdığı yazı. Bu adamın ekrana çıkarılmasına, hala sesinin duyulmasına vesile olan herkes vicdanen eksiktir.

7
5
yanıtYanıtla
Hurşit:

İyice kukla oldu bu adam

6
1
yanıtYanıtla
Dikey çizgi:

Çok saçma iki kişi 1 nihat doğan mı ediyormuş .nasıl kabul etmiş ler hayret!

7
0
yanıtYanıtla
avrupa:

klavye slahsorleri, Kabul etsende etmesende turkiyenin sabahlari en cok seyredilen programlarindan ben ozellile erken kalkarsam kesin bakiyorum. 33

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title