Haberler

Sunucu Bircan İpek ve Şenol İpek Tek Celsede Boşandı

Güncelleme:

'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Bircan İpek ile eski manken Şenol İpek, 5 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Sunucu ayrılık haberinin hemen ardından 'İpek' soyadını hayatından sildi.

5 yıl önce dünya evine giren Bircan İpek ve Şenol İpek çifti, evliliklerini bitirme kararı kaldı. Çift, sosyal medya hesaplarından paylaştığı ortak video ile boşandıklarını açıkladı.

"ÇOK İYİYİZ"

Birlikte kamera karşısına geçen ikili, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Sunucu Bircan İpek ve Oyuncu Şenol İpek Tek Celsede Boşandı

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Boşandıklarını duyuran Bircan İpek'in ilk hamlesi Instagram hesabındaki soyadını 'Bali' olarak düzenlemek oldu.

Sunucu Bircan İpek ve Şenol İpek Tek Celsede Boşandı

ESKİ EŞİNDEN HELALLİK İSTEDİ

Bircan İpek, eski eşine "Her zaman en iyi arkadaşımsın" demesiyle dikkat çekerken videonun sonunda helallik almayı unutmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şenol İpek Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (26)

cetin cetiner:

vatan hainlerine ödül veriliyor. memurların maaşı zaten uçuk. memurların yüzde 90 zaten maaş haketmiyor. memurların hepsi zaten chpkklı, gidinde taşeronlara zam yapın.

7
7
yanıtYanıtla
ahmet:

vah vahhhh acilen hastaneye yatırılman şart

yanıt3
yanıt1
3535:

allah gözünüzü doyursun. . onun bunun referansıyla işe girip, işten kaçan o kadar çok taşeron var ki. . . . her önünüze gelene vatan haini, pkklı, fetöcü diye bilip bilmeden etiketi yapıştırıyorsunuz ya!! inşallah suçsuz yere iftara attığınız o insanların hakkını diğer tarafta verirsiniz. bu dünya mal mülk kimseye kalmıyor, bunun bilinciyle yaşayın azıcık.

yanıt1
yanıt1
ciminli:

acaba sen böyle küstahça konuşmayı hakediyormusun konu ne senin konuştuğun ne mal

yanıt0
yanıt0
cetin cetiner:

şuanda bakıyorum masabaşında göbeğini kaşıyan memurlar saldırıya geçmiş. chpkk dönemi geçti artık yenibir dönem başlayacak 25 hazirandan sonra. çatlayın patlayın.

yanıt3
yanıt0
A:

MEMURUNDA TAŞERONUNDA PARASI HARAM OLSUN

yanıt0
yanıt0
cetin cetiner:

şurada bakıyorum benim yazıma yorum yapanlara hepside memur. neden çünkü boş vakitleri çok. ama şurada birtane yorum yazan teşeron bulamazsınız çünkü yazmaya zamanlarıda vakitleride yok onlar arın teriyle bu memleketin zor işlerini yapıyorlar.

yanıt1
yanıt0
Samimice:

Bu paylaşımların olduğu sosyal medya denilen şeytan icadına prim vermeyin, sizde her anınızı paylaşmayın arkadaşlar. . Bir çok insan mutluluk kareleri veriyorlar, görgüsüzce gezdiği yerleri , yediği yemekleri, mekanlarını paylaşıyor ama bir bakıyorsunuz ertesi ay boşanıyorlar, ayrılıyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
Kızın biri:

Ayyyyhhh uyuyamam artik ben offfnapcam cok uzuldum yemeden icmeden kesilcemm :)

10
0
yanıtYanıtla
RACO:

sayın cumhurbaşkanımız memurlara ve idarecilere ek gösterge müjdesi vermiş oda bizim taşerondan kadroya geçiş müjdesine dönerse Allah yardım etsin, müjde dediklerinizin hepsinin içi boş, kandırmaktan aldatmaktan başka bişey değil anlattıklarınız, milletin hali perişan

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title