Haberler

Stilist Eliz Sakuçoğlu, sevgilisiyle arabada öpüşürken görüntülendi

Güncelleme:

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, önceki akşam etrafındaki kimseye aldırış etmeden sevgilisi Semih Ergün ile arabada öpüştü. Flaşların patlamasıyla kısa süreli şaşkınlık yaşayan Sakuçoğlu, "İyi yakaladınız" dedi.

Bir süredir aşk yaşayan Stilist Eliz Sakuçoğlu ve DJ Semih Ergün, önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi. Arabada birbirini öpücüklere boğan çift, flaşların patlamasıyla şaşkına döndü.

ETRAFTAKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Habertürk'te yer alan habere göre: Sevgilisini yaklaşık 10 dakika arabada bekleyen Sakuçoğlu, bu sırada sık sık telefonu ile Semih Ergün'ü aradı. Koşar adımlarla araca binen Semih Ergün, Eliz Sakuçoğlu'nu adeta öpücüklere boğdu. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark edemeyen ikili, flaşların patlamasıyla afalladı. Gazetecileri fark eden ikili, "İyi yakaladınız, kolay gelsin" diyerek muhabirlerin yanından uzaklaştı.

Stilist Eliz Sakuçoğlu, sevgilisiyle arabada öpüşürken görüntülendi

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

1984 yılında Antakya'da dünyaya gelen Eliz Sakuçoğlu, altı yaşlarındayken ailesi ile birlikte Almanya'ya taşındı. Burada tasarımcı olarak çalışmaya başladı. 2005 yılında tekrar İstanbul'a dönen oyuncu, bir ajansta fotomodel olarak çalıştı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimleri alan Sakuçoğlu, 2005 yılında yayınlanan 'Asla Unutma' dizisinin üç bölümünde rol aldı. Sakuçoğlu şimdilerde imaj danışmanlığı, fotomodellik ve moda tasarımcılığı yapmaya devam ediyor. Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Fear Factor yarışmasında birinci oldu. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerine hakim olan Eliz Sakuçoğlu, 2008 yılında Almanya'da evlendiği Murat Boz ile 2012 yılında boşandı.

Stilist Eliz Sakuçoğlu, sevgilisiyle arabada öpüşürken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Kuruçeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Pazar günleri döviz büroları açık mı? Döviz bürosu Cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu 2024? Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (34)

GERÇEK:

Şu dünyada edep ahlak çok önemli şeyler

34
4
yanıtYanıtla
MURAT:

BİRİSİ YORUMUNDA ''''Şu dünyada edep ahlak çok önemli şeyler'''' YAZMIŞ BUNU BİLE BEĞENMEYEN ÇIKMIŞ ZORUNA GİTMİŞ AHLAKSIZIN EDEPSİZİN.

26
5
yanıtYanıtla
PAŞALI:

İstanbul baştan aşağı komple yıkansa yine bunlar gibiler pisletir. Bunları araçtan indireceksin çırıl çıplak soyup ıslatarak hortumla 1 saat durmaksızın mola vermeden döveceksin.

27
2
yanıtYanıtla
GÜLTEPELİ:

Paşalı, Aklıma hortum Süleyman geldi bilir misin. .

yanıt3
yanıt2
PAŞALI:

Gültepeli, bilmez miyim çok iyi bilirim 90 lı yıllarda Sulu kuleyi bitiren Komiser. Adam gibi adam Sadettin Tantan'' ın adamıydı.

yanıt7
yanıt2
Efrasiyab:

kesin sesinizi bi yaw. . . ne boş insanlarsınız. . . siz hayırdır kimi dövüyosunuz. . . yallah arabistana

yanıt2
yanıt10
Sakaryalı hatun:

İnsanlar, iyice azdı! :((((

26
1
yanıtYanıtla
görülmeyen:

deprem anlamak isteyene uyarıdır

14
4
yanıtYanıtla
YÖRÜK:

ünlü çift ?

16
1
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

Bizim kediler, köpekler de böyle ulu orta. Bir de bunlar insan olacak. Gitisnler özendikleri gavur memleketlerine.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title