Haberler

Söyle Kim Öldürdü?

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu', yeni sezona bomba etkisi yaparak başladı.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu', yeni sezona bomba etkisi yaparak başladı. atv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan dizide Memati (Gürkan Uygun) öldü ve dizinin konusu, bu sezon daha da derinleşti. Bu akşam da aksiyon vaat eden dizinin konusu şöyle: Memati'nin ölümünün ardında bir örgütün olduğu ortaya çıkar. Memati'nin ölümüyle yıkılan Polat Alemdar, Cemal'in peşine düşer ve onu sıkı bir sorguya çeker. Cemal'in söylediği kişiyi yakalamak isteyen Polat'a sürpriz bir isim de yardım edecektir.

KUZEY VARGIN DA EKİBE KATILDI

Yeni sezonunda 'Kurtlar Vadisi' ekibine Türk Sineması'nın usta oyuncusu Kuzey Vargın da katıldı. Vargın, sezonun ilk bölümünde İhtiyarlar Başkanı'nın öldürülmesi üzerine 'İhtiyarlar'ın acil olarak toplanmasını sağladı. Geçen haftaki bölümde ok yaparken görülen Vargın'ın ihtiyarların başkanı olup olmayacağı merak konusu oldu. Yeni bölümde izleyici, bu sorunun da cevabını bulacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gürkan Uygun Kuzey Vargın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title