Haberler

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Timsah Eti Yedi

Güncelleme:

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, önceki gün ABD'de timsah eti yedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan manken Eda Taşpınar, yine yapacağını yaptı. İkoncan Taşpınar, gittiği Amerika'da bu kez de timsah eti yedi.

TİMSAH ETİ YEDİ

Cesur pozlarıyla çok konuşulan Eda Taşpınar, paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. İlginç tatları denemeyi seven Eda Taşpınar, geçen günlerde gittiği ABD'deki bir restoranda timsah eti yedi. Kızarmış timsah etini afiyetle yiyen Eda Taşpınar, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Timsah Eti Yedi

HAYVANSEVERLERDEN EDA TAŞPINAR'A TEPKİ

Eda Taşpınar, bu hareketiyle takipçilerinden ve hayvanseverlerden tepki gördü.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Timsah Eti Yedi

DAHA ÖNCE DE YAVRU YILAN BALIĞI YEMİŞTİ

Daha önce de bir tabak dolusu yavru yılan balığının da tadına bakan Eda Taşpınar, yıllar önce gittiği ABD'de de Meksika mutfağına özgü bir lezzet olan Chicatana karıncasını yiyerek, şaşkınlık yaratmıştı.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Timsah Eti Yedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Eda Taşpınar Taşpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (23)

Tim0135:

Ya bu malseverler denilen gruplarda birşey olsada ekmek çıksa pozisyonunda. %80-90 boş, işsiz, güçsüz, çevreye sataşma derdinde olanlar. Timsah eti yenmesine tepki göstermişler, pes yahuu pess!

5
1
yanıtYanıtla
TARO:

İNŞALLAH BİRGÜNDE TİMSAH SENİ YER

4
1
yanıtYanıtla
Murat Mert:

Yahu şu kadını sosyetik güzel diye adlandırıp durmayın. Sosyetik diyorsunuz bunun anlamı parası bol demek. O kadar zengin olupta onca estetik ameliyat ve her türlü güzellik operasyonu yaptırmaması ihtimal dışıdır. Onca paraya ve uygulamaya rağmen hala o at suratı güzelleştiremediğine göre estetik tıbbının çaresiz kaldığı bir kadını her seferinde güzel diye çağırmanız çok abeste kaçıyor

3
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

At a hakaret etme, atlar güzeldir :)

yanıt1
yanıt0
ali:

yahu reklam olsun diye yemiş hem her yörenin bir şeyini yemek iyidir belki faydası olur acaba lezzetlimiydi birde fareyi deneyin

2
1
yanıtYanıtla
Fotoğrafa bak:

Timsahını seçmiş, önce sevip sonra biçmiş

2
1
yanıtYanıtla
Ofli:

soytarilar klübu:)

2
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

ıyyy

1
0
yanıtYanıtla
Timsah demez yer içer:

Avını plaja gelenlerden seçer

1
0
yanıtYanıtla
nasıl mide varmış????:

battalgazi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title