Haberler

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Kırmızı Mayosuyla Tatil Paylaşımlarına Devam Etti

Güncelleme:

Instagram paylaşımlarıyla takipçilerine nasıl giyinmeleri konusunda yol gösteren sosyetik güzel Eda Taşpınar, kırmızı mayosuyla tatil paylaşımlarına devam etti.

Paylaşımlarıyla takipçilerine nasıl giyinmeleri konusunda yol gösteren sosyetik güzel Eda Taşpınar, kırmızı mayolu fotoğrafıyla tatil paylaşımlarına devam etti. Takipçileri Eda Taşpınar'ı iltifat yağmuruna tuttu.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Kırmızı Mayosuyla Tatil Paylaşımlarına Devam Etti

TAKİPÇİLERİ İLTİFAT YAĞMURUNA TUTTU

Eda Taşpınar'ın kırmızı mayolu paylaşımını iltifat yağmura tuttu. Bir takipçisi, "Eda hanım maşallah güneş gibisiniz. Her paylaşımınız da parlıyorsunuz." dedi.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Kırmızı Mayosuyla Tatil Paylaşımlarına Devam Etti

"BİZLER TATİLİ BİTİRDİK SONBAHARA GİRDİK"

Eda Taşpınar'ın başka bir takipçisi ise, "Bizler tatili bitirdik sonbahara girdik. Eda hanım denizlerden çıkıp ne zaman evine dönecek merakla bekliyoruz." yorumunu yaptı.

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar, Kırmızı Mayosuyla Tatil Paylaşımlarına Devam Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eda Taşpınar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500

Yorumlar (19)

hakikat:

türkiyenin başka sıkıntısı kalmadı eda taşpınarın kırmızı mayosuyla mı uğraşacağız allah akıl fir versin

8
1
yanıtYanıtla
isim:

ne gibi sıkıntısı var ki

yanıt1
yanıt0
CENGIZHAN:

YARIN OKUL AÇILACAK ÇOCUĞUNA VERMEK HARÇLIĞI İHTİYACINI ALMAYACAK CEBİNNDE PARA OLMAYAN KİŞİLER GELMİŞ BU HABERE YORUM YAPIYOR AHLAKMIŞ NAMUSMUŞ KÖTÜ ORNEKMİS AHİRETE GÖRÜŞÜRÜZ MÜŞTERİ BİLMEM NEYDE LAN Bİ STRRR GİDİN İŞİNİZE BAKIN KENDİ İÇİNİZE AİLENİZE DÜNYANIZA BAKIN STMMNN MALLARI.

2
6
yanıtYanıtla
isim:

senin çocuğuna veremeyecek olan harçlığı o neden düşünsün madem paran yok çocuk neden yapıyorsun.

yanıt1
yanıt1
CENGIZHAN:

KEŞKE ÜLKEDE BAŞKA HABER OLMASA HEP BÖYLE HABER LER OLSA .HAYAT PAHAHLİLİGİ YOK DOLAR KAÇ PRA OLMUŞ DERDİ YOK EKMEĞE ZAM SERVİSLER ZAMLI OKULAR AÇILIYOR PARA YOK TRAFİK KAZASİ OLMUS 10 KİŞİ ÖLMÜŞ DÜĞÜNDE MAGANDA SİLAH SIKMIŞ BİRİ ÖLMÜŞ BUNLAR ÇOK GERİ KALMIŞ CAHİL 3.SINIF DÜNYA ÜLKESİ HABERLEİ

6
2
yanıtYanıtla
Hulya:

Bu kadin en sonunda cild kanserine yakalanacak yazik

5
0
yanıtYanıtla
Anlaşıldı:

Muayyen gününde bile poz vermeden duramıyor, belli olmasın diye kırmızı giymiş.

2
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

ALLAH İNSANA AKIL NOKSANLIĞI VERMESİN! YAŞAMA DUYGUSUNUN YÜCE BİR KAVRAM OLDUĞUNU ÖLÜMCÜL HASTALIĞI OLAN KİŞİLER KADAR HİÇ KİMSE BİLEMEZ. YAŞAMANIN GAYESİ DE HAYATINA VE ETRAFINA ARTI DEĞER KATMAKTIR. BİR TAKIM ANLAMSIZ, SAÇMA SAPAN, YARI EROTİK BİKİNİLİ, MAYOLU KUMSAL POZLARI VE KAHVERENGİDEN SİYAHA DÖNÜŞEN, BURUŞAN BİR CİLT İLE İNSAN 20 YILINI''İKONCAN'' SAFSATASI İLE NASIL GEÇİRİR, BİZE DE ANLATAN BİRİLERİ ÇIKSIN DA BİZDE BİLELİM.

4
0
yanıtYanıtla
0:

Kızanlar, size ne? İstemiyorsanız bakmayın. İlk taşı günahsızınız atsın, ahlaksızmış gibi davranmayı kesin.

1
3
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

İSİM RUMUZLU MALL BEN NE DİYORUM. SEN NE YORUM YAPMIŞSIN.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title