Haberler

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, bikinili pozuyla büyüledi

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, paylaştığı pozla takipçilerini büyüledi.

Ünlü ikoncan Eda Taşpınar, yürek hoplatan pozlarına bir yenisini daha ekledi. Her paylaşımı ayrı bir olay olan Taşpınar, bikinisiyle öyle bir poz verdi ki,takipçilerinin ağzı açık kaldı.

"CAZİBENİN SIRRI KENDİNİ SEVMEKTİR"

Fiziği ve güzelliğiyle parmak ısırtan sosyetik güzel, son paylaşımına "Cazibenin sırrı kendini sevmektir. Çekici insanlar ne kendilerini ne de başkalarını yargılarlar. Sevginin hareketlerine açıklar. Sevgiyi düşünürler ve her hareketlerinde sevgilerini ifade ediyorlar. Sevginin yalnızca bir duygu olduğunu değil, evrenin kalbindeki nihai gerçeği bilirler." notunu düştü.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, bikinili pozuyla b

PARAYA PARA DEMİYOR

Ayrıca, kendi adını taşıyan güneş yağlarının dünyanın birçok ülkesinde satılmasıyla paraya para demeyen Eda Taşpınar, bu yaz da gelenek bozmadı ve tatil için Yunanistan'ın gözde tatil kenti Mikonos'u seçti.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, bikinili pozuyla b

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, bikinili pozuyla b

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eda Taşpınar Taşpınar Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (36)

Mutlu:

Resimlere pek inanmiyorum. Akilli cep telefonu 60 yaşinda birirni 40 yaşinda gibi gösterebilir.

23
3
yanıtYanıtla
melis:

telefon bile akıllı ama bu insanlar bir metal parçası kadar bile olamıyorlar

yanıt15
yanıt1
ŞAHİN:

HAYATIMIZ SOSYAL MEDYADA SOYUNMAK BEĞENİ ALMAK OLMUŞ. . . .

18
1
yanıtYanıtla
Hep bir havalar:

Hep bir pozlar sanki dünya güzeli.

14
2
yanıtYanıtla
RSD:

Yüzü berbat

13
2
yanıtYanıtla
dzeko:

normal vatandas bunların yaptığının mılyonda bırını yapsa orospu derler bunlarınkı poz olur biriyle basılınca ilişki olur anlamadığım hiç bişey uretmeden kımı bır şarkı söyler kimi bir dizide oynar başkada sürekliliği olmaz ama hayat boyu yer içer gezer nerden gelıyor bu değirmenın suyu. . açın yavrum açın açabıldığınız kadar siz unlusunuz serbest hersey size :)

12
2
yanıtYanıtla
Richi57:

diger taraf da var ;)

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

PARAYI BULAN KADINLAR KENDİNİ GÖSTERMEK İÇİN SOYUNMAYA BAŞLADI SON GÜNLERİN KENDİNİ GÖSTERMENİN EN KOLAY YOLU.

8
0
yanıtYanıtla
Kamyoncular kooperatifi:

Ben istemem böyle dingil bir evlat düşman başına

6
0
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

Kamyoncu amca size baba diyebilirmiyim. ben tır garajında kamyon kasasında doğmuşum ya sen ya şapkacı babam olmalı.

yanıt3
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title