Haberler

Sonradan Olma Aşklar

Hollywood'un en popüler çiftleri Life&Style dergisine birbirlerini ilk gördüklerinde ne düşündüklerini söyledi. Aralarında ilk görüşte aşık olan yok!.

JENNIFER ANISTON - JUSTIN THEROUX

Hollywood'un en popüler isimlerinden biri olan Jennifer Aniston, film setinde tanıştığı Justin Theroux'yu ilk gördüğünde bir seri katile benzetmiş. Şu an Theroux ile evlilik planları yapan Aniston, "Justin'i ilk gördüğümde tam bir seri katil gibiydi. Hatta ondan korktum!" diyor. Theroux da Aniston'ın samimiliğinin ve sempatikliğinin zorlama olduğunu düşünmüş!

AMANDA SEYFRIED - DOMINIC COOPER

Ünlü oyuncu Amanda Seyfried, oyuncu Dominic Cooper'ı ilk gördüğünde gizli bir eşcinsel olduğunu düşündüğünü söylüyor. Cooper da Seyfried kendini beğenmiş bir ukala olarak görmüş!

TINA FEY - JEF RICHMOND

Ünlü oyuncu Tina Fey, eşi Jeff Richmond'ı ilk görüğünde çekilmez bir adam olduğunu düşünmüş. Richmond da Fey'i ilk gördüğünde hiç beğenmediğini söylüyor.

ANNE WYALITSYNA - ADAM LEVINE

Maroon 5 isimli grubun solisti Adam Levine, manken Anne Vyalitsyna'yı gördüğünde, ilişkilerinin sadece bir geceyle sınırlı olacağını düşünmüş. Güzel manken de şu sıralar evlilik planları yaptığı sevgilisinin özenti bir müzisyen parçası olduğunu zannetmiş!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Aniston Amanda Seyfried Justin Theroux Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title