Haberler

Songül Karlı'yı dolandıran eski eşi gözaltına alındı

Güncelleme:

Eski eşi tarafından dolandırılan ve Müge Anlı'ya çıkmak istediğini her fırsatta söyleyen Songül Karlı eski eşinin gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı. Karlı, "Ben kendi paramı istiyorum. Benim paramı bana geri verin. Ben köy köy gezdim bu paraları kazanmak için. Bu cinayetten farksız bir şey" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Songül Karlı 5 yıl evli kaldığı ve 2017 yılında boşandığı eşi Metin Yüncü tarafından yaklaşık 100 milyon lira dolandırıldığını iddia etmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Songül Karlı'nın iddiaları üzerine inceleme başlattı. Polis ekipleri Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün de içinde olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

"HUKUKA İNANIYORUM"

Sürekli olarak Müge Anlı'ya çıkmak istediğini dile getiren Karlı ise sosyal medya hesabından bir video paylaşarak son yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. "Hukuka inanıyorum" diyen Karlı, "Benim hayatımı kabusa çevirdiler. 4 yıldır uğraşıyorum bizim 1 liramıza kadar götüren insanlar var. Ailece bu durumu bilip kimse bizi aramadı. Arsamın paramın bana döneceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BEN KÖY KÖY GEZDİM BU PARALARI KAZANMAK İÇİN"

Açıklamalarına devam eden Karlı, "Ben kendi paramı istiyorum. Benim paramı bana geri verin. Ben köy köy gezdim bu paraları kazanmak için. Bu cinayetten farksız bir şey. Benim paramı bana getireceksiniz" dedi.

"PROFESYONEL VE ORGANİZE BİR ÖRGÜTLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Karlı açıklamasının devamında sözü avukatına bıraktı. Songül Karlı'nın avukatı "Çok profesyonel ve organize bir örgütle karşı karşıyayız. Gizlilik kararı var ancak biz Songül Hanım'dan alınan paralar ve malların bir şekilde iade olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Metin Yüncü Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

MERT SÖZ:

GARİBAN, FAKİR, FUKARA DOLANDIRILINCA SESLERİ ÇIKMAYANLAR BAŞLARINA GELİNCE BU CİNAYETTİR DİYOR, BENDE HAYDAN GELEN, HUYA GİDER DİYORUM.

63
9
yanıtYanıtla
silo:

Aynen dogru

yanıt12
yanıt3
Silo:

Köy köy gezdin ama insanlarin duygularini sömürdün helal olmiyan kazancin sonu budur.

yanıt44
yanıt14
Deli tahir:

Tosuna para kaptıran uyanıklar buradamı?

18
0
yanıtYanıtla
cenk:

demekkiparaharammış

9
6
yanıtYanıtla
Yagmur:

Helal olmayan derken kadın hirsislikmi yaptı?afedersiniz ama kadın kötü bisey yapmadı ki.

4
0
yanıtYanıtla
KARA:

Kendinize dokununcaya kadar kötüler; çaresiz , acınası, kader mahkumu . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Ela:

100 milyon tl köy köy dolanarak kazanilmaz!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title