Haberler

Songül Karlı, normalleşme başlar başlamaz tatile koştu

Güncelleme:

Bir süredir ekranlardan uzak olan Songül Karlı, 1 Haziran'dan itibaren başlayan yeni normalleşme süreci ile birlikte kendini İzmir'e attı. İki kız arkadaşıyla birlikte Alaçatı'da tatil yapan Songül Karlı, yeğeni Tansu Taşkın'ın yakın zamanda açmayı planladığı meyhaneyi ziyaret etti.

Şarkıcı Songül Karlı, 1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreci sonrası iki kız arkadaşıyla birlikte tatil için İzmir'e gitti. Songül Karlı, burada özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hafta sonunu Çeşme Alaçatı'da iki kız arkadaşıyla tatil yaparak geçiren Karlı, yeğeni Tuna Taşkın'ın yakın zamanda açılışını yapmaya hazırlandığı Azize Alaçatı Meyhane'yi ziyaret etti.

"HAYATIMDA YALNIZCA OĞLUM VAR"

İki yıl önce eşinden boşandıktan sonra hayatına kimseyi almayan Songül Karlı, "Hayatımda yalnızca oğlum ve sevdiklerim var" diyerek yeni bir aşka kalbinin kapalı olduğunu açıkladı.

Songül Karlı'dan özel hayat açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Tuna Taşkın Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (15)

efsane:

yazık hanım hanımcıktı bunuda para bozdu

17
3
yanıtYanıtla
acaba:

Allah hiç kimseyi paranın ve şöhretin esiri etmesin. En güzel yaşam sade yaşamdır.

yanıt10
yanıt1
ld:

20 mılyonu kaptırdın bır adama artık tabıkı kımse olmaz hayatında gıdıp nerden buluyorsanız bır kır saclı adamları ondan sonra olan oluyor boyle

6
3
yanıtYanıtla
haberci:

hala çok sağlam . 50 yaşını geç miş olmalı

7
1
yanıtYanıtla
HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU:

VAY BE KİM DERDİKİ BU KADIN BÖYLE MAYOYLA HABERLERE ÇIKACAK RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM

5
2
yanıtYanıtla
Ne:

O yüzden mi bu pozlar, istemem yan cebime koy havaları.

2
2
yanıtYanıtla
EREN ESER:

Tvte ilk çıktığın zaman ne kadar güzel bir anadolu kızıydın, utangaç duruşun seni daha saygın yapıyordu. . . sonra sana ne oldu anlamadık, eğer o çizgini korusaydın şimdi sen bir Sabaat AKKİRAZ, Güler DUMAN veya Özlem ÖZDİL gibi bir türkü anaydın. Kusura bakma ama gerçek bu.

4
0
yanıtYanıtla
XXXXX:

BÖYLE BİR EŞİM OLSUN 1 TRİLYON BORCUM OLSUN. . .

0
3
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

Osmanlı gibi karı

0
3
yanıtYanıtla
Cizreli:

Hala taş gibi hatun ????

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title