Haberler

8 aylık hamile Sinem Kobal, karnı burnunda pozlar verdi

Güncelleme:

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile Ayvalık'ta dünya evine giren ve bir kız bebek bekleyen Sinem Kobal, doğumuna günler kala hamilelik pozları verdi. Fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı.

Gelecek ay bebeğini kucağına almaya hazırlanan Sinem Kobal,hamilelik dönemine özel bir çekim gerçekleştirdi. Uzun zamandır sevenlerinin büyük bir heyecanla fotoğraf beklediği Kobal, bu özel çekimden ilk kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

DOĞALLIĞIYLA BÜYÜLEDİ

Bir süredir evinde vakit geçiren oyuncu hamilelik günlerinden anı olması için sade bir çekim planladı. Evinin bahçesinde gerçekleşen çekimden ilk karesi basına yansıyan oyuncu doğal güzelliğiyle de göz doldurdu. Fotoğraflarını çiçek emojisiyle Instagram'dan paylaşan oyuncuya beğeni yağarken Nur Fettahoğlu, Berrak Tüzünataç ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Tamer Yılmaz'ın fotoğrafladığı Kobal'ın stylingi Erkan Altunay, saçı İbrahim Zengin ve makyajı Ali Rıza Özdemir tarafından hazırlandı.

İşte Sinem Kobal'ın hamilelik pozları...

Sinem Kobal'dan özel kare

Sinem Kobal'dan özel kare

Kaynak: Bültenler / Magazin

Sosyal Medya Sinem Kobal Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (54)

vatandaş:

Sinem hanım siz evnin hanımı olmuş, hayatını eşine hayırlısı ile doğacak çocuğunuza ve mutlu yuvanıza adamışken ne gereği var bu tür görüntülere, bence size yakışmıyor.

63
25
yanıtYanıtla
hhhh:

loo ne var görüntüde

yanıt12
yanıt31
ben:

bence edepli ve sanatci oldugu icin elbetteki fanlari ister onun hamile pozlarini ve cokta güzel sade kibar . Allah bereberliklerini daim etsin insAllah.

yanıt6
yanıt3
adsız:

kenan şimdi başka , manitalarla takılıyordur

6
51
yanıtYanıtla
KENAN''IN SOL ELİ:

YOK ÖYLE BİŞEY, BİZ RAHATIZ

yanıt0
yanıt0
sofi:

ekeksiniz mutlaka sizde öyle yaptiniz kişi kendinden bilirmis

yanıt0
yanıt1
Nedim Aydın:

Bir babanın en mutlu olduğu zaman hayata zamparalık yapmaz bunu bil benim 4 çocuğum var hayata büyle bişey yapmam eşime

yanıt1
yanıt0
Akepeli:

Çocuğun ismi Ardaiye

7
41
yanıtYanıtla
Öznur demirko:

Küstah.. sen ilk sevgilinle evlisindir kesin

yanıt16
yanıt12
Akit:

Beyin firar. Isme bakinca yoruma okumaya bile gerek yok kesin mal mal yazmistir Akmal

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title