Haberler

Sinan Akçıl'la Yaptığı Kaçamak Müjde Uzman'ı İşinden Etti

Güncelleme:

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oynayan Müjde Uzman, Sinan Akçıl'la yaşadığı kaçamakla çok ön plana çıkınca dizinin yapımcısı oyuncuyu işten çıkardı.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde öteki kadın Nazlı rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın Sinan Akçıl'la yaptığı aşk kaçamağı başına iş açtı.

TEK BAŞINA DÖNMÜŞTÜ

Müjde Uzman, geçen günlerde dizi çekimlerinin bitmesini fırsat bilip tekne kiralayan Sinan Akçıl'la Göcek'te baş başa tatil yapmış ve romantik anlar yaşamıştı. Sinan Akçıl'la beraber görüntü vermemek için çok dikkatli davranan Müjde Uzman, İstanbul'a tek başına dönmüştü.

"ŞİMDİLİK AŞK YOK"

Ancak buna rağmen ikilinin sosyal medyada aynı tekneden ve aynı arabadan fotoğraf çektirerek verdiği aşk sinyalleri ise dikkat çekmişti. Aşk kaçamakları ortaya çıkan Sinan Akçıl ile Müjde Uzman'ın özel hayatlarıyla ilgili sorular karşısında ise "Şimdilik aşk yok" demeleri ise kafaları karıştırmıştı.

YAPIMCIYI RAHATSIZ ETTİ

Müjde Uzman'ın özel hayatıyla çok fazla ön plana çıkması "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yapımcısını rahatsız etti. Ünlü oyuncunun bileti kesildi. Müjde Uzman, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer alamayacak.

MERYEM UZERLİ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

İddiaya göre dizide Deniz Çakır'ın yeni rakibi rolü için sürpriz isimlerle görüşülüyor. Bu oyuncuların başında da Meryem Uzerli geliyor. Uzerli'nin başrolünü Murat Yıldırım'la paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisi sadece 15 bölüm sürmüştü.(Uçankuş)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli Sinan Akçıl Müjde Uzman Göcek Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

ya hee hee:

oktay kaynarca ile deniz çakır fingirdeyince rahatsız olmuyor yapımcı bu kızın özel hayatındanmı rahatsız olmuş. ya hee heee

31
1
yanıtYanıtla
BUSE:

ÇOK HAKLISINIZ OKTAYLA DENİZ GÖZ ÖNÜNDE AŞK YAŞADI ÜSTÜNEDE DENİZ OKYAIA BİRLİKTEYKEN TİYATRODA OYNADIĞI BİRİYLEDE ALDATTI YAPIMCI ONDAN RAHATSIZ OLMAMIŞ MI?

yanıt0
yanıt0
selma:

meryem''e rakip aramak mı? yapımcılar iyice saçmalamış herhalde, mafya babası iyi aile babası olamıyor mu, illa ki hayatında ikinci kadın olması mı gerek

15
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Meryem uzerli yedek olarak fena değil

0
4
yanıtYanıtla
Yusuf:

Ya zaten sevilmiyordu keşke yanında olan yaren de gitse hiç yeni sezonda olmasa çok daha güzel olur. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title