Haberler

    Simge Sağın Adının Aşk Dedikodularına Karıştığı Mauro Icardi Hakkında İlk Kez Konuştu

    Güncelleme:

    Ünlü şarkıcı Simge Sağın ile Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin adı aşk dedikodusuna karışmıştı. Ünlü şarkıcı, Mauro Icardi hakkında ilk kez konuştu. İşte haberin detayları...

    Organizasyonunu Jovie Events ve Mona Photo Film'in yaptığı Jolly Joker Pub Kanyon'da gerçekleşen Özgür Aras'ın 'Rengarenk 30 Yıl' adını verdiği gecesinde konuklar Cenk Çöteli'nin çaldığı şarkılar eşliğinde eğlendi. Simge Sağın geceye katılan isimler arasındaydı. Şarkıcı, 'Aşkın Olayım' şarkısı, Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi'nin gol sevincinden sonra çalması ile tekrardan en çok dinlenenler arasına girdi. Icardi şarkıyı sosyal medyasında paylaşmış ve Sağın'ı etiketlemişti.

    Sağın'da bu paylaşıma sessiz kalmayıp kalp emojisi ile kendi hesabında paylaşmıştı. Ardından ikili birbirini takibe almış, Sağın'da Beşiktaş JK'nü takipten çıkarmıştı. Bunun üzerine Sağın "Ben Beşiktaş'ı daha önceden çıkartmıştım. Ben takip ediyordum ama onlar beni takip etmiyor diye. Icardi ile takipleştiğim için çıkmadım Beşiktaş'ı takipten.

    Golden sonra şarkının çalınması tabii ki de çok hoşuma gitti. Icardi'de paylaşınca şarkımı ben de paylaştım. Ben, şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum. Beş yıl önce çıkardığım bir albüm Türkiye'nin en çok dinlenilen albümü oldu. Çok mutlu ve gururluyum bu yüzden. Dinleyen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Muhabirlerin "Galatasaray maçına gitmeyi düşünüyor musunuz? veya herhangi bir davet geldi mi?" sorusuna Sağın "Şu anlık herhangi bir davet gelmedi. Gelirse neden olmasın" dedi.

    "GÜLŞEN'DEN ESİNLENMEKTEN GOCUNMAM"

    Muhabirlerin "Gülşen'in sahne kıyafetleri çok konuşulduktan sonra sizin de ondan etkilendiğiniz ve sahne kıyafetinizin değiştiği haberleri çıktı. Bunun ile ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusuna Sağın, "Öyle miymiş? Peki öyle olsun o zaman. Herkes herkesten esinlenebilir bu arada. Ben Gülşen'den esinlenmekten gocunmam" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Mauro Icardi Simge Sağın Galatasaray Magazin Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Bakmadan Geçme

    Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title