Haberler

Tecavüz ve Şiddet Sahneleriyle Eleştirilen Karadeniz Dizisinin Yapımcısı Kendini Savundu

Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz şiddet sahneleriyle epey eleştirilmişti. Dizinin yapımcısı Osman Sınav, "Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz." diyerek kendini savundu.

Geçen hafta ATV ekranlarında başlayan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde büyük başarı elde etti. Dizideki kadına yönelik şiddet sahneleri çok eleştirildi.

KENDİNİ SAVUNDU

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'na verdiği röportajda kendini şöyle savundu: "Şiddet sert bir şeydir. Onu hafifletmek, mazur göstermektir. Yapanlar, önce kendilerine iki tokat atsınlar. Ölenler (kadın cinayetleri) varken, neyi hafifletebiliriz? Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osman Sınav Karadeniz Magazin Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Ömer yeni bölüm yok mu, neden yok? 13 Mayıs Ömer bu hafta yok mu 2024? Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi?
Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

cok komiksiniz . . sizin cahiliğiğniz yüzünden millet bu durumda . . şiddetleri kaldrın artık coluk cocuk ızlıyor beyınsızler. . gıdın afganıstana ıraka surıyeye

2
62
yanıtYanıtla
qqqq:

Siz önce ekranlardaki öpüşme ve sevişme sahnesi olan filmleri eleştirin ama bunları gören yok.

17
3
yanıtYanıtla
sivaslı:

ya saçmalamayın aılece izleyebileceğimiz bir dizi değil 6 yasında kızım a nasıl ızleteyım o sahneyi

10
7
yanıtYanıtla
sadsad:

6 yaşındaki kızına niye böyle bir dizi izletiyorsun ki zaten? bi de sahne ayırımı yapıyorsun. daha faydalı bişeyler izlet mümkünse

yanıt8
yanıt2
birsen:

6 yaşındaki kızın çizgi flim izlesin zaten dizi izlemesi saçma olur bahane arama on numara bi dizi

yanıt3
yanıt1
!:

ŞİDDETİN KADINI, ERKEĞİ, YAŞLISI, GENCİ YOKTUR. İNSANA ŞİDDET VARDIR. BUNLAR HAYATIMIZDA OLMAMASI GEREKEN GERÇEKLER. DİZİ ŞİDDET İÇERİKLİ DİYE ŞİKAYET EDEN, YORUM YAPAN İNSANLAR KEŞKE GERÇEK HAYATTA AYNI DUYARLILIĞI GÖSTEREBİLSELER. ELİ SİLAHLI ADAMLARIN OLDUĞU, KARISINI/KOCASINI ALDATANLARIN OLDUĞU DİZİLER KÖTÜ ÖRNEK OLUŞTURMUYOR AMA GERÇEKLERİ GÖZÜNÜZE SOKAN BÖYLE YAPIMLAR KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR. BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU!

15
2
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

aynen arkadaş katılıyorum sana ahlak dışı filmleri ağzı sulana sulana izleyen kesim dizide şiddet var diye şikayet ediyor ama gençlerimizin ahlakını bozan programlar alkış tutuluyor. çok yazık

yanıt3
yanıt1
let me ıntroduce your braın !!!!11:

coluk cocuk film izleyeceginize cocuklarınıza kitap okumayı ers calısmayı alıskanlık edinseniz bu ülkede sacma sapan diziler bu kadar populer olmazdı

11
1
yanıtYanıtla
Faith:

Valla Dizi Güzel ancak günü Yanlış Diriliş Gününe Koydunuz Diziye yazık ettiniz. Dirliş Ertuğrul bırakılıp bu dizi izlenmez.

10
2
yanıtYanıtla
ali ak:

bizim halk gördüklerinden ibret almaz gördüklerini uygulamaya kalkar ülkede cahil çok.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title