Haberler

Sharone Stone, babasının ölüm yıl dönümünde Mevlana'nın sözünü paylaştı

Güncelleme:

Amerikalı aktris ve eski manken Sharon Stone, babası Joseph Stone'un ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Tutulsun istiyorsan, aç ellerini!" cümlesini paylaştı. Takipçileri, Stone'a destek mesajları yağdırdı.

Primetime Emmy Ödülü ve Altın Küre sahibi olan Amerikalı oyuncu Sharon Stone (62), babası Joseph Stone'u ölüm yıl dönümünde andı.

MEVLANA'NIN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI

1992'de Temel İçgüdü (Basic Instinct) adlı filmle bir anda yıldızı parlayan Stone, sosyal medya hesabından Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Tutulsun istiyorsan, aç ellerini!" cümlesini paylaştı.

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Oyuncu, gönderisine, "Kalbimde bir mum yaktım Joseph William Stone. Beni dürüst kılan sensin" notunu düştü. Takipçileri, Stone'a destek mesajları yağdırdı.

Sharone Stone, babasının ölüm yıl dönümünde Mevlana'nın sözünü paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mevlana Celaleddin Rumi Sharon Stone Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (20)

CENGO:

Türk birisi de eski zaman filozoflarının sözünü paylaşabilir bu normal bir şey haber değeri yok

5
16
yanıtYanıtla
hırto savar:

gardaş senin gafa mı gıyak la hazret MEVLANA sıradan bi filozof mu nasipsiz herif

yanıt4
yanıt0
Trump:

:))))

yanıt1
yanıt0
.......:

Ah kardeş, keskin kılıcın üzerine atılmadasın, tövbe ve kulluk kalkanını almadan gitme. Gel, ne olursan ol yine gel. İster kâfir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergâhımız ümitsizlik dergâhı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel.. / Mevlana /

18
2
yanıtYanıtla
aman ne büyük olay yayın:

ahahahah tamam stone bunu dediyse kesin tanrı vardır

4
10
yanıtYanıtla
Tarık büyüktarak:

Gavurların yerinde olsam müslümanlığı seçerdim yol yakınken

3
4
yanıtYanıtla
MÜSLÜM:

KESİN MÜSLÜMAN OLACAK VE CENNETE GİRECEK

2
3
yanıtYanıtla
aycan:

mevlanın sözlerini tüm dünya ünlüleri paylaşır onların güzel söz söyleyen ataları yoktur çünkü

4
0
yanıtYanıtla
He ya he he:

Neden acaba o şahis Türk düşmani olduğundan olmasin ..

yanıt0
yanıt0
Kara yel:

Bu ne ya belcikali ayasofyada soyunur amarkalisi mevlanayla ovunur aman o amarkalisini. mevlanin turbesinden hata turkiyeden uzak tutun mazallah turbeye birsey yapa bilir bu gunlerde adil sart uygulaniyor

yanıt0
yanıt4
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title