Haberler

Günün magazin bombası! Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

Güncelleme:

Flash TV'nin yeniden yayın hayatına başlamasının ardından ekrana gelen Al Sana Haber programı konuşulmaya devam ediyor. Programın sunucuları arasında yer alan Seyhan Soylu'nun Nihat Doğan'la ilgili iddiası ise magazin gündemi salladı. Soylu, Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı'nın Nihat Doğan için kavga ettiğini öne sürdü. Bu sırada yan tarafta olan Nihat Doğan'ın da güldüğü görüldü.

Yeniden izleyici karşısına çıkan Flash TV'nin en çok konuşulan programı Al Sana Haber oldu. Seyhan Soylu, Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan'ın yer aldığı programda gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Seyhan Soylu Nihat Doğan'ın 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile aşk yaşadığını iddia etti. Soylu'nun iddiasına göre Banu Alkan ve Çakmaklı Nihat Doğan'ı paylaşamadığı için kavga etti.

Günün magazin bombası! Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

HEM GÜLDÜ HEM YALANLADI

Bu sırada Seyhan Soylu'nun yanında olan Nihat Doğan'ın güldüğü görüldü. Doğan bu iddiaları "Yalan be biz dosttuk" diye reddetse de Soylu bu konuda çok iddialıydı. Seyhan Soylu açıklamasında "Serpil Çakmaklı tutuklanacak diye beraber oldular" sözlerini kullandı.

TUĞBA EKİNCİ İLE YOLLAR AYRILDI

Diğer yandan, Al Sana Haber programı yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Önceki programlarda sunucular arasında büyük bir tartışma yaşanmış ve Tuğba Ekinci, bu tartışmalar nedeniyle programdan ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serpil Çakmaklı Nihat Doğan Banu Alkan Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (4)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Flash Tv yine yanıltmıyor :)

47
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

eski tas eski hamam yine kerameti kendinden mechullerin toplandigi bir kanal olarak yerini aldi beklenti kof cikti kalite 10 üzerinden 1 bile degil.

37
5
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Saçmalamışlar

31
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

gercek kesiti tekrar beklerız

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title