Haberler

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Güncelleme:

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ve uzun zamandır yurt dışında gözlerden uzak bir hayat yaşayan Gökhan Özen, kalp krizi geçirdi. Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan şarkıcı, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi vererek "Stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum" dedi.

Boşver, Civciv, Aramazsan Arama ve Budala gibi şarkılarla bir döneme damga vuran 43 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen, uzun yıllardır yurt dışında gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Kızlarının velayetini almak için eşiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen şarkıcı, önceki akşam evinde kalp krizi geçirdi.

"KONTROL ALTINDA KALDIKTAN SONRA TABURCU EDİLDİM"

Kötü haberi sosyal medya hesabından veren şarkıcı, "Dün gece yarısı Los Angeles'ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allaha emanet" ifadelerini kullandı.

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gökhan Özen Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (10)

Zafer Demir:

Los Angeles'ta yaşayıp stres ve telaşlı bir hayatı varsa Türkiye'de ölürdü heralde.

133
12
yanıtYanıtla
uCube :

Benim anlamadığım şey, karizma bir adam nasıl gündemden çok uzakta Murat boz gibi yakışıklı ve bir çok kişiden de karizma. Nasıl diziler bu adama rol vermiyor ya da neden bu adam konser vermiyor arkadaş. Yurt dışında acaba ne iş yapıyor. ;))

47
11
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

anlamadığım bu insanlar abd ye taşındıktan sonra orda ne iş yapıp geçimlerini sağlıyorlar? abd ülke olarak zengin fakat dünyada en fazla evsizin yaşadığı yer. bizden oraya gidenler mi çok akıllı abd yerlileri mi çok vizyonsuz anlamadım gitti.

40
14
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

bize ne amerikadakiler üzülsün ben şahsen gram üzülmedim

17
35
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Sen ruhsuzmusun

yanıt0
yanıt0
karantt1:

BU ADAMA AŞIĞIM SESİ DURUŞU SÜPR BİR ADAM

6
35
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bize ne, kime aşık olduğundan ! Ona, buna aşık olmakla zaman ve enerji tüketmek yerine tüm emeklerini size sarfeden Anne ve babalarınıza, aile bireylerinize gerekli ilgiyi gösterebilseydiniz keşke ??

yanıt0
yanıt0
corci:

geçmiş olsun kardeş, bu aşılar beni iyice işkillendirmeye başladı ama

24
4
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Geçmiş olsun,Allah çocuklarına bagışlasın

1
0
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu kadar saçma sapan yorumlar ve başkalarının özel yaşamına ait sorulardan bu toplumun dengesizlik ve cehaletine milletçe şahit oluyoruz. Yahu size ne dizilerde oynayıp oynamadığından.Yalakalık ve boş laf etmek sizin damarınızamı işlemiş ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title