Haberler

    Göbeği hemen fark edildi! Kırmızı halıda sevgilisini öpücüklere boğan Adriana Lima'yla ilgili hamilelik dedikodusu

    Güncelleme:

    78'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne sevgilisi Andre Lemmers'i öpücüklere boğan ve göbeğindeki çıkıntıyla dikkat çeken ünlü model Adriana Lima'nın hamile olduğu iddia edildi.

    Venedik Film Festivali, bu yıl 78'nci kez düzenlendi. Festivalin meşhur kırmızı halısı, yine ünlüler geçidine dönüştü. Kırmızı halıda en dikkat çeken isimlerin başında ise ünlü model Adriana Lima geldi. Türk hayranlarının da Metin Hara'yla ilişkisi nedeniyle yakından tanıdığı Lima, yapımcı sevgilisi Lemmers'i öpücüklere boğdu.

    UZUN PAYETLİ ELBİSE

    Yeni ilişkisi hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan eski top model, basın mensuplarına poz verirken sürekli olarak Lemmers ile samimi görüntüler verdi. Son görüntüsüyle şaşırtan Adriana Lima, ayrıca kırmızı halı için uzun payetli bir elbise tercih etti.

    HAMİLE OLDUĞU İDDİASI

    Fazla kilolarıyla dikkat çeken 40 yaşındaki Adriana Lima'nın hamile olduğu iddia edildi. Lima'nın sevenleri, 'göbek mi bebek mi?' diyerek ünlü modeli soru yağmuruna tuttu. Lima'nın hamilelik iddiasını yalanlamaması kafaları karıştırdı.

    Göbeği hemen fark edildi! Kırmızı halıda sevgilisini öpücüklere boğan Adriana Lima hamile iddiası

    Göbeği hemen fark edildi! Kırmızı halıda sevgilisini öpücüklere boğan Adriana Lima hamile iddiası

    Göbeği hemen fark edildi! Kırmızı halıda sevgilisini öpücüklere boğan Adriana Lima hamile iddiası

    Göbeği hemen fark edildi! Kırmızı halıda sevgilisini öpücüklere boğan Adriana Lima hamile iddiası

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Adriana Lima Lima Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    Sinan Yılmaz :

    Hala çok çekici, zarif ve güzel

    37
    30
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title