Haberler

Sevgililerini Hamile Kalınca Terk Eden Ünlü Aktör: Pişmanım

Güncelleme:

Bu zamana kadar birçok isimle birliktelik yaşayan ve hamile kaldıklarında onları terk eden İngiliz aktör Jude Law, "İnsanları incittiğim için çok pişmanım. Korkunç şeyler yaptım" dedi.

43 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz aktör Jude Law, yeni dizisi 'The Young Pope' öncesindeki açıklamalarıyla günah çıkarttı.

"SANIRIM BAZI DERSLERİ ALDIM"

"İnsanları incittiğim için çok pişmanım" diyen ünlü aktör, "Korkunç şeyler yaptım. Benim yüzümden çekilmiş acıları düşündükçe kalbim ağrıdı. Pişmanlık çok ilginç bir duygu… Sanırım, artık bazı dersleri aldım. Bu bir bakıma iyi de oldu çünkü ne kadar rezil ve ahmak olduğumu anladım, bunun sonuçlarını da ödemem gerektiğini öğrendim" dedi.

İLK KEZ PİŞMANLIK HİSSİNİ YAŞADI

Law'ın hayatı boyunca ilk kez pişmanlık hissini yaşaması ilginç, zira şu sıralar psikiyatr Philippa Coan'la birlikte olan ünlü aktörün geçmişi oldukça çalkantılı.

KADINLARA ASLA SADIK KALMIYOR

Jude Law, birlikte olduğu kadınlara asla sadık kalmıyor. Üstelik onları en zor durumda kaldıkları anda terk ediyor.


BEBEK DOĞMADAN TERK ETTİ

Örneğin; geçtiğimiz sene birlikte olduğu 24 yaşındaki İrlandalı şarkıcı Cat Cavelli'den bir kızı olan Law, bebek daha doğmadan Cavelli'yi terk etti.


BİR KEZ DAHA AYNI ŞEYİ YAPTI

Jude Law benzer şekilde 2009 yılında da aynı şeyi yapmıştı. 'Sherlock Holmes's setinde tanıştığı ABD'li model Samantha Burke'le bir ilişkiye yelken açtı. Burke hamile kaldı ve Law onu da daha bebek doğmadan terk etti. Ve Burke'den olan kızını beş aylık olana kadar hiç görmedi.


NİŞANLISINI DADIYLA ALDATTI

Jude Law 1997 yılında aktris Sadie Frost'la evlenmişti. 2003 yılında boşanan çiftin 3 çocukları oldu. O yıl, Alfie'nin setinde tanıştığı aktris Sienna Miller'la aşk yaşamaya başlayan ve 2004 yılında nişanlanan Law'ın ilişkisi, Miller'ı çocuklarının dadısıyla aldattığı için bitti ve düğün iptal edildi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Samantha Burke Sienna Miller Jude Law Magazin Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title