Haberler

Sertab Erener Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

18 yıllık ilişkisi sona eren Erener, gittiği restoranda müşteriler hep bir ağızdan 'Aldırma Deli Gönlüm' şarkısını söyledi. Duygulanan şarkıcı, gözyaşlarına boğuldu.

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi sona eren Sertab Erener, arkadaşlarıyla gittiği restoranda beklemediği bir olay yaşadı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mekândaki müşteriler, hep bir ağızdan Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını söyledi. Duygulanan şarkıcı, gözyaşlarına boğuldu.

SIK SIK DIŞARI ÇIKIYOR

18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'dan kısa süre önce ayrılan ve Demirkan'ın ilişkileri hakkında konuşmaması için mahkemeye başvuran Sertab Erener, sıkıntılı günleri atlatabilmek için son dönemde sık sık dışarı çıkıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz akşam da arkadaşlarıyla Taksim'de bri restoranta gitti.

MÜŞTERİLER HEP BİR AĞIZDAN ŞARKI SÖYLEDİ

İşletme yetkilileri, yemek sırasında Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını çaldı. Erener, asıl sürprizi ise şarkı bittiğinde yaşadı. Mekândaki müşteriler, ünlü sanatçıya bakarak şarkının "Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver" bölümünü söylemeye başladı. Sevenlerinden gördüğü bu destek karşısında duygulanan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına engel olamadı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demir Demirkan Sertab Erener Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

TEZGAHTAR YAŞAR:

18 YILMI FOLLOŞ ARTIK

15
21
yanıtYanıtla
mahmut gülMobil-ANDROID:

nikahsız beraberlik mi olur gayrı meşru zina ve fuhuş el insaf

23
5
yanıtYanıtla
yusuf Mobil-ANDROID:

musluman olmadigindan dolayidirki 18 yildir zina yapiyor.. ama onlar icin sorun degill

17
10
yanıtYanıtla
takva:

düşünçe hayini

3
3
yanıtYanıtla
gülse:

herkesin günahı kendine onları ayıplayarak ya da kınayarak siz de günah işliyorsunuz farkında değilsiniz. normal hayatta ben nicelerini duyuyorum adam gidiyor başka bir kadından çocuk yapıyor çocuklar büyüyor nikahlı eşi yıllar sonra öğreniyor buna ne demeli peki

2
1
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

18 yıldır deliki folloş olmuştur otoban gibi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title