Haberler

Sertab Erener'i Gözyaşlarına Boğan Anın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

18 yıllık ilişkisi sona eren Erener, gittiği restoranda müşteriler hep bir ağızdan 'Aldırma Deli Gönlüm' şarkısını söyleyince gözyaşlarına boğulmuştu.

Demir Demirkan'la 18 yıllık ilişkisi sona eren Sertab Erener, arkadaşlarıyla gittiği restoranda beklemediği bir olay yaşamıştı.Mekândaki müşteriler, hep bir ağızdan Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını söyleyince duygulanan şarkıcı, gözyaşlarını tutamamıştı. Ünlü şarkıcının o anlarda yaşadığı duygusal anların görüntüleri ortaya çıktı.

SIK SIK DIŞARI ÇIKIYOR

18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'dan kısa süre önce ayrılan ve Demirkan'ın ilişkileri hakkında konuşmaması için mahkemeye başvuran Sertab Erener, sıkıntılı günleri atlatabilmek için son dönemde sık sık dışarı çıkıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz akşam da arkadaşlarıyla Taksim'de bri restoranta gitti.

MÜŞTERİLER HEP BİR AĞIZDAN ŞARKI SÖYLEDİ

İşletme yetkilileri, yemek sırasında Erener'in "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısını çaldı. Erener, asıl sürprizi ise şarkı bittiğinde yaşadı. Mekândaki müşteriler, ünlü sanatçıya bakarak şarkının "Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver" bölümünü söylemeye başladı. Sevenlerinden gördüğü bu destek karşısında duygulanan ünlü şarkıcı, gözyaşlarına engel olamadı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demir Demirkan Sertab Erener Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

seda:

Totemin gücüne inanırım adlı kişi her yere yorum yapmaktan bıkmadınmı?

11
3
yanıtYanıtla
KEL:

Bir kadına ikincisi değdi mi üçüncüsü dördüncüsü de gelir. Keşke şarkıları kadar aklı olsa.

3
7
yanıtYanıtla
TURGAY:

HELAL SANA SERTAP ERENER BOŞVER ANASINI SATAYIM BOŞVER DUYSUN YENİSİNİ BULURSUN SERTABIM

1
3
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

Göz yasi Göremedim Ben

0
0
yanıtYanıtla
FmobilWeb@haberler.com:

İnciden geldim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title