Haberler

Seren Serengil, kendisine iftira attığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı'ya dava açıyor

Güncelleme:

Seren Serengil, TV8'de sunuculuk yapan Seray Sever'in canlı yayındaki sözlerinden dolayı Acun Ilıcalı'yı eleştirmiş, Ilıcalı da Serengil'e sözlerine karşılık vererek kendisinden iş istediğini ancak vermediklerini söylemişti. Serengil de bu sözlerin üzerine Ilıcalı'ya dava açmaya karar verdi.

Seren Serengil, Gel Yazın Konuşalım programında sunuculuk yapan Seray Sever'in "Fasulye pahalıysa yemeyeceksin" sözlerini eleştirirken Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptı. Seren Serengil'in açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Acun Ilıcalı, "Seren Serengil'in kanalımızı karalamaya çalışmasındaki sebep kanalımızda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olabilir mi acaba?" dedi.

ACUN'A DAVA AÇIYOR

Bunun üzerine ise Seren Serengil'in avukatı yaptığı basın açıklamasında Serengil'in hiçbir şekilde TV8'den bir iş beklemediğini söyleyerek Ilıcalı'nın bunu ispat etmesini istedi. Aynı zamanda yapılan açıklamada kişilik haklarının ihlali ve kişi hakkında karalama kampanyası yaptığı iddiasıyla Acun Ilıcalı hakkında gerekli hukuki sürecin başlatılacağını duyuruldu.

Seren Serengil, Acun Ilıcalı'ya karalama yapma suçundan dava açıyor

NE OLMUŞTU?

TV8 ekranlarında 'Gel Yazın Konuşalım' isimli programda Hakan Hatipoğlu ile program sunan Seray Sever, Hatipoğlu'nun 'İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan' demesinin üzerine şunları söylemişti: "Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..."

Sever'in canlı yayında bu sözlerine kısa sürede binlerce eleştiri gelmişti. Serengil ise Sever'in bu sözlerini "İşte herkesi oturtursan oralara olacağı bu. TV8 magazin olayını yapamadı gitti. 'Fasulye alamayacaksın' diyen bir sunucuları var çok klas" diyerek eleştirmişti.

Seren Serengil, Acun Ilıcalı'ya karalama yapma suçundan dava açıyor

Seren Serengil, Acun Ilıcalı'ya karalama yapma suçundan dava açıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Acun Ilıcalı Seray Sever Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Bakmadan Geçme

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

Sandıklar bir kez daha kuruluyor! 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak

500

Yorumlar (30)

6.FİLO:

Seren Serengil''in paraya ihtiyacı yoktur maddi durumu iyidir kimseden iş istemez bazı şeyler abartılmasın

36
4
yanıtYanıtla
BEKTAŞİ:

yav bize acundan serenden Suriyeli sorunumuz var Araplar topraklarımızı ele geçirdi kendi ülkemize sığamaz olduk yemişim acunu yani. TOPRAKLARIMIZI TERK EDİN HERKES ÜLKESİNE DÖNSÜN YETER ARTIK

22
4
yanıtYanıtla
BEKTAŞİ:

BEKTAŞİ SENDE İRANA GİT OZAMAN CANIMIN İÇİ , AMERİKADA ZENCİLERLE AYNI OTOBÜSE BİNMEYEN , ONLARI İNSAN OLARAK GÖRMİYENLERDEN NE FARKIN VAR SENİN , ALMANYADA CAMİLERE DOMUZ KAFASI BIRAKAN , TÜRKLERE SALDIRAN NAZİLERDEN NE FARKIN VARKİ SENİN , HADİ CANIM ŞİİLER İRANDA SENDE ORAYA GİT

yanıt3
yanıt8
BEKTAŞİ:

VALLA GİDEBİLSEM GİDİCEM İNAN BANA NAZİLERDEN ÇOK FARKIM VAR SURİYELİLERİN RAHATLIĞINDAN DA BUNU ANLARSIN . . . NE DEDİĞİNİZİ BİLE UMURSAMIYORUM ARTIK BURASI TÜRKİYE Mİ ARAP EMİRLİĞİ Mİ NERESİ BURA. MÜLTECİ ALIN LAFIMIZ YOK AMA KİMSE BENİMLE AYNI APARTMANA KOYMASIN BU İNSANLARI GÜVENLİ BÖLGEDE BAKILSIN HER İHTİYACI GÖRÜLSÜN AMA ELİNİ KOLUNU SALLAYIP DENİZ KENARLARINDA İNSANLARI TACİZ ETMESİNLER. MÜLTECİ YASASINA BİLE AYKIRI ÇEKMEK ZORUNDA MIYIZ BUNLARI.

yanıt5
yanıt5
SELO DIYARBAKIR:

Ulan utanmadan ırkçılık yaparak birde Bektaşi ismini kullanıyorsun. Sizinki irkçılık bencillik veyibineliktir. INSANI değerler konusunda hiç bir duyarlılığınızda yoktur ama hep hümanist geçinirsiniz. Aslınsa siyaset renginize bakılmadan sizin gibi medeniyet ve insan düşmanı ırkçı FAŞO parazitleri Ülke dışına göndermek lazım

yanıt8
yanıt3
bektaşi:

hümanist değilim kardeş her insana değer vermem değer hak edene verilir diye düşünüyorum. ırkçı demeniz de beni etkilemiyor kendimi asla öyle tanımlamıyorum lakin bu pembe gözlüklerden bakmayı bırakın artık olaylara çok ciddi sorunlarımız var bu konuyla alakalı medeniyet düşmanı falan diyorsunuz sırf medeniyet için yine aynı cümleleri kurabilirim. ben üst kat komşum olsunlar istemiyorum mültecilik başıboşluk değildir sen hangi ülkede böyle mülteci var bana bir göster.

yanıt4
yanıt7
KÎMSEYÎ BEYENMEYENLER:

Bektasi, ben laf salatası yapmıyorum. YILLARDIR AVRUPADA yaşıyorum. Herşeyi yerinde görüp analiz ediyorum. Sadece fransada her renkten, her farklı ırk, Din ve kültürden 10 milyon insan var. Bir çok semt yaşayanların kendi geleneklerine yaşantı tarzına uyarlanmış. Pariste 72 degil 172 millet farklı kültürlerle iç içe yaşıyorlar. Medeniyet, başkalarını kabullenmekle, hoşgörüyle, karşılıklı saygıyla olur. Bu değerlerden uzak olan insanlar boştur. Onların TEDAVÎYE ihtiyaçları vardı

yanıt7
yanıt3
mehmet:

hey selo eziği, belli aşşağılık kompleksin var, adam olmayı dene önce, sonra fasiştlik ne onu öğren, sonra 5 milyon kontrolsüz suriyeliyi ülkeye salmanın yardım değil salaklık olduğunu öğren, yardım edilir ama böyle değil, kampa korsun, suriyede tampon bölgede bakarsın ama ülkeye salmazsın, bana dünyada 1 örnek göster böyle yapan, adamlara yardım etmek ayrı 5 milyonu ülkeye doldurup hayatımızı zehir etmek ayrı, bunun adaı insanlık falan değil, tamamı gidecek alayı, kafana sok. . .

yanıt3
yanıt0
canan:

kimseyi beğenmeyenler isimli boş, parista 172 millet var ama sayıları kaç PARİS te, bizim ülkede 5 MİLYON suriyeli var, medeniyet başkalarını kabullenmek tamam ama bu durum apayrı birşey, değerlerden uzak değiliz ama salakta değiliz, dünya bakmayacak araplar hiç bakmayacak biz 1000 kişi falan olsa tamam 5 MİLYONA bakacağız öylemi, kusura bakma buna salaklık derler, bakacaksan suriyede bak onlar, dünya baksın, ali babanın tekkesimi burası, o yüzden salak salak konuşma sapla samanı karışıtırma. . .

yanıt4
yanıt0
kasap:

seren hadi kızım etin eskisi kadar para etmiyor

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title