Haberler

Serdar Ortaç, en büyük pişmanlığını anlattı: Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam

Güncelleme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, YouTube'da yayınlanan bir programda en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu söyledi. Ortaç, "Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam" dedi.

Son dönemde yapığı açıklamalar ile adından sıkçasöz ettiren şarkıcı Serdar Ortaç, kendisi hakkında bilinmeyenlerini anlattı. En büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu dile getiren Ortaç, "Ne zaman mutlu oldun?' diyeceksin. Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum" ifadelerini kullandı.

"ARTIK KABUL ETTİM"

Gökhan Çınar'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, "Beni çok yoruyor ama artık kabul ettim" ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç, en büyük pişmanlığını anlattı: Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam

"HİÇBİRİ KALMAMIŞ"

"Maneviyatım yok benim, gitti artık. İnsanların güldüğü şey gülemiyorum mesela" diyen Ortaç, şunları söyledi: Senin ağladığın şeye de ağlamayabilirim. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya Sahili'nde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum, o kadar. Çok üzüldüğüm zaman içime atarım. Çok utandığımda da üzülürüm. Kendi kendimi mahkemeye verir, sorgularım. Eskiden bu sorulara abartı bir reaksiyon gösterirdim. Utanınca çıldırırdım, çok korktuğum olurdu. Şimdi hiçbiri kalmamış. Demekki ondan hasta oldum.

"ARTIK HİSSETMEDİĞİM BİR SÜRÜ DUYGU VAR"

Artık hissetmediği bir sürü duygusu olduğunu da ifade eden Serdar Ortaç, "Heyecan sıfır... Büyük konuşmayayım ama aşk olmaz artık, sanmam... Benim mutsuzluğumu bulaştırıp, onun ahını almak istemem. Korku, pişmanlık... Hepsi gitti. Kaç tane duygu varsa hepsine çarpı atayım" şeklinde konuştu.

"HİÇ MUTLU OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM"

Öte yandan şarkıcı, "Ne zaman mutlu oldun?' diyeceksin... Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum" açıklamasında bulundu.

"EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM KUMAR"

Hayattaki en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu dile getiren Ortaç, "Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam" şeklinde konuştu.

50 yaşındaki Serdar Ortaç'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Serdar Ortaç, en büyük pişmanlığını anlattı: Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Çınar Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (29)

turkey:

umudunu kesme..gunahlarina samimi sekilde tovbe eden hic gunah islememis gibidir.

40
5
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Bu adamı çok samimi buluyorum iyi niyetli umarım şifa bulur banada deseler en büyük pişmanlığın ne kumar gerçekten stresten kaç tane hastalık çıktı maneviyat ve maddiyat sağlık yavaş yavaş elinden gidiyor anlamıyorsun

38
3
yanıtYanıtla
Selahatin eyubi.:

Ahmet kayanin eyakkabisi olalamaz.

13
18
yanıtYanıtla
ada:

Allaha iman etmeyip sekuler yaşayanların tipik hali.zombi sanatçı.Ahmet kaya nın ahı tutmuştur.adı "sanatçı" olanların şu aleme zerre miskal faydası olmaz.

10
15
yanıtYanıtla
www:

insan etrafındaki zararlı insanları hayatından temizlemediği sürece ilerde büyük pişmanlıklar yaşar heleki senin paranı yiyen insanlar varsa uzak duracaksın

22
2
yanıtYanıtla
Kunta kinte:

Adamsınn be serdarr

14
8
yanıtYanıtla
kaya:

ahmet kayayaya yaptigin saygisizlik allah daha bu dunyada sana hesabi sordu

6
16
yanıtYanıtla
Burak:

Gereksiz kisi

9
10
yanıtYanıtla
Yorum:

Kalbi güzel insan

9
7
yanıtYanıtla
HAMİT:

Sen iyi bir sanatçısın her şeyi geride bırak ve yaşama dört elle sarıl. Mutlu olacağın işler yap kaybettiklerini unut ufukta inan mutlu olacağın ışık var ve hayata küsme.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title