Haberler

Serdar Bilgili'ye Babalık Davasında Karar

Güncelleme:

Eski milli atlet Melahat K.'nin, Serdar Bilgili'ye açtığı babalık davasında 11 yaşındaki C.S.K.'nin ünlü işadamının oğlu olduğu Adli Tıp Kurumu raporuyla kanıtlandı.

Beşiktaş'ın eski başkanlarından işadamı Serdar Bilgili'ye açılan babalık davasında mahkeme kararını verdi. Eski milli atlet Melahat K.'nin üstün zekâlı olan ve hipoalerjik rahatsızlığı bulunan 11 yaşındaki oğlu C.S.K.'nin, Bilgili'nin oğlu olduğu İstanbul Adli Tıp Kurumu raporuyla anlaşıldı.

SON SÖZ YARGITAY'DA

Dava, İstanbul Aile Mahkemesi'nde çocuğun babasının Bilgili olduğunun tespit edilmesi, nüfusta tescilinin sağlanması ve çocuğa aylık 20 bin lira nafaka bağlanması istemiyle açılmıştı. Bilgili avukatı aracılığıyla davanın reddini istedi. Mahkeme, Bilgili'nin çocuğun babası olup olmadığının tespiti için tarafları DNA incelemesine İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nin 15 Mayıs 2015 tarihli raporunda Bilgili'nin yüzde 99.99 çocuğun babası olduğu belirtildi. Oğluna aylık 10 bin lira nafaka ödemesine de karar verilen Bilgili, mahkeme kararını temyiz etti. Yargıtay'ın onaması halinde işadamının çocuğun babası olduğu kesinleşecek.


"ÇOCUK BENDEN DEĞİLDİR"

Bilgili daha önce "Aramızda karı-koca ilişkisi olmadı. Çocuk benden değildir" diyerek davanın reddini istemişti.

Kaynak: Sabah


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adli Tıp Kurumu Serdar Bilgili Beşiktaş İstanbul Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500

Yorumlar (12)

MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

ULAN ARKADAŞ ZAMPARILLIĞINDA BİR USULÜ VARDIR AMA SENİNKİSİ REZİLLİK VE DİZ BOYU ÇAMUR OLMUŞ , İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLSİN TÜRKİYE ÇAPINDA

17
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hakim aylık 10 bin lira maaş alıyor muymuş ?

8
6
yanıtYanıtla
AlaskamkuzeyMobil-IOS:

Efendi yakışmadı sana kadına sahip çıkmadın bari oğluna sahip çık

10
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Beyinsiz adam cocugu istemeyerek psikolojisini bozdun. Yarin delikanli olunca baba olarak nasil karsisina cikacaksin. Utanmaz. Yargitay neyi belirleyecek. DNA ispatlamis zaten. Lami cimi yok öde nafakayi otur yerine.

8
2
yanıtYanıtla
ADAM HER YERE TÜKÜRMÜŞ:

TÜKÜRDÜĞÜ YERDE DE OT BİTMİŞ. AYYY BENİM ÜZERİMEDE SIÇRAMASINDA KAÇAYIM BARİ.

7
2
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Nazli öztarhan bununla nasil evlendi anlamadim. .

8
0
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Yediğiniz hurmalar, gün gelir bir yerinizi tırmalar. . Ünlüler arasında bu tip davalara bakın genelinde kadınlar haklı çıkmıştır. .

6
0
yanıtYanıtla
AVNİ:

doğrudur. Vurdum ama benden değildir

6
0
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

birde genel olarak diyorum bu tipler yüzünden saptık. çok mattah insanlar gibi bu tiplere özenmiştik. allah tarafından önümüze çıktılar bizde saptık adi değildik ondan saptık.

2
1
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

demek istediğim böyle kötü yaşıyan bir adiyle çıkmıştım küçükken, sözde çıkmak 100 tane sevgili oyaladı bide bizi küçülttü. küçüktük adi olduğunu anlamamıştım, hani toplumda adı beli ya, öyle anlamıştım. adi hep bizi yendi, fırsat olmadığı için çenesini dağıtamadım bunu demek istiyorum.

yanıt1
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title