Haberler

Sercan Yıldırım, Survivor'da kendisine örnek aldığı eski yarışmacıyı açıkladı

Güncelleme:

Survivor Ünlüler Gönüllüler için geri sayım başladı. Ünlüler takımında yarışacak olan Sercan Yıldırım, yarışmada kendisi gibi eski bir futbolcu olan Ümit Karan'ı örnek aldığını söyledi.

Merakla beklenen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için geri sayım devam ederken, Ünlüler takımında yarışacak olan Sercan Yıldırım ile Gönüllüler takımında yarışacak Evrim Keklik, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Tehlikeli Sular programına katıldılar.

SURVIVOR'A KATILMASINA ESER YENENLER ARACI OLDU

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor'a katılma sürecinin çok hızlı geliştiğini söylerken, yarışmaya Eser Yenenler'in aracı olmasının ardından katıldığını dile getirdi.

ÜMİT KARAN'I ÖRNEK ALIYOR

Oğuzhan Uğur, konuklarına "Kendinizi yakın hissettiğiniz Survivor yarışmacısı kim" sorusunu yöneltti. Sercan Yıldırım, kendisi gibi eski futbolcu olan Ümit Karan'ın ismini söylerken, Evrim Keklik ise Nagihan Karadere'nin izinden gideceğini dile getirdi.

OĞUZHAN UĞUR SURVIVOR'I YORUMLAYACAK

Öte yandan ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, Survivor boyunca hem yorumlarıyla hem de konuklarıyla Tehlikeli Sular programını acunn.com'da sunacak.

Sercan Yıldırım, Survivor'da kendisine örnek aldığı eski yarışmacıyı açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sercan Yıldırım Ümit Karan Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917 Abant gölü nerede? Abant gölü hangi şehirde, hangi ilde? Abant gölü tabiat parkı konumu! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL NE ZAMAN? 2024 ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Çocuklara Kurban Bayramı Nasıl Anlatılmalı? Kurban Kesimi Çocuğa Nasıl Anlatılmalı?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500

Yorumlar (6)

98765:

hadi yeni survivor tüm yarışmacılar için allah hayırlı sağlıklı survivor nasip etsin amin sakatsız olsun güzel bir survivor müacedelesi izlemek dileğiyle

3
2
yanıtYanıtla
PORTAKAL ORTAKAL:

milleti böyle programlarla uyutun dolarları götürün sonrada fakir fukaradan alınan paralarla yardım ediyoruz diye havanızı basın. milletde desinki gördünmü ne güzel insan. halbuki senden benden çıkan paralar zaten.

0
2
yanıtYanıtla
Tırnakçı Saadet Teyzeniz:

Garibandan al zengine ver

1
0
yanıtYanıtla
6161:

Ben bu kafaları anlamıyorum. Kendilerine eziyet edip Acun a para kazandiriyorlar. Allah akıl fikir versin.

1
0
yanıtYanıtla
BİRZAMANLAR ÇUKUROVA:

sen neye dua ettiyinin farkındamısın be bir gafil

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazını:

seyretmiyorum: ki))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title