Haberler

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu: Sahnenin Birinde İrem Gerçekten Ağladı

Güncelleme:

Sen Anlat Karadeniz'in psikopat Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu, verdiği röportajda kamera arkasını anlattı. Nuroğlu, rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu'nun sahnenin birinde gerçekten ağladığını söyledi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakteri verdiği röportajda anlattı.

"GERÇEKTEN AĞLADI"

Mehmet Ali Nuroğlu, oynadığı karakteri "Yatacak yeri yok Vedat'ın" diye tanımlarken rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu'nu yere göğe sığdıramadı. Nuroğlu, "Hiç unutmuyorum, bir sahneden sonra İrem gerçekten ağlamaya başladı ve durduramadı kendini. Yanına gittim. Üzülüyorum böyle olunca ama dedi ki, 'Kendime ağlamıyorum, bu durumu gerçekten yaşayan kadınlar var Mehmet Ali.' Gerçekten var." dedi.

KÖTÜ ADAM OLMAYI KENDİSİ SEÇMİŞ

"Bugüne kadar ekranda sizi böyle bir karakterle hiç görmedik. Hep iyiyi oynayan bir adamın kötüye dönüşü nasıl oldu?" sorusuna Nuroğlu, şöyle cevap verdi: "Aslında Sen Anlat Karadeniz'de bana başka bir rol önerilmişti. İyi adamlardan biriydi. Ben Vedat'ı istedim. Çünkü kariyerimde hiç oynamadığım bir roldü. Üstelik televizyonda çok alışık olmadığımız, psikolojik derinliklere sahip bir karakterdi. Bu beni çekti."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Nuroğlu Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (21)

Adınızı Yazın:

kesinlikle saçma sapan bir dizi

11
46
yanıtYanıtla
Gs:

Saçma bir dizi

6
43
yanıtYanıtla
S/D:

Bir kadının mücadelesini anlatan bir dizi kesinlikle izlenip gerekli insanların ders alması lazım yeter televizyonlarda sacma sapan sahneler görmekten sıkıldık birazda gerceğe yakın konular ele alınsın. . .

28
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TAMAMEN ŞİDDET EĞİMLİ BİR FİLM KESİNLİKLİ YAYINDAN KALDIRILMALI. . .

6
11
yanıtYanıtla
İSİM:

Bir de film değil bu dizi :D

yanıt1
yanıt0
xx:

he milletimiz kötü mü etkilenir bu durumdan? yoksa senarist ülkemizde zaten yasanan olaylardan örnek alip yazmis olmasin?? gecin bu sacmaliklari

yanıt2
yanıt0
nurcuk:

evet rolü kötü ama oyunculuğu muhteşem

12
0
yanıtYanıtla
Özlem:

Sen anlat karadeniz dizisinin vedat karakterini oynayan Mehmet Ali nuroğlu nu dizi den çıkardın resmen kadına şiddet nasıl uygulanır onu gösteriyor bir de utanmadan kadına şiddete hayır diyorsunuz

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

OFF SUSUN BE HERKES KONUŞMAYA GELİNCE ASLAN PARÇASI İNSANLAR BUNLARI YAŞIYOR BU DİZİ BUNLAR FARKINDALIK YAPIYOR GÖZÜMÜZÜ KAPATALIM YOKMUŞ GİBİ DAVRANALIM GÖRMEYELİM DİMİ ÖYLE RAHATSINIZ AMA BÖYLE İNSANLAR VAR GÖZÜNÜZE SOKULUNCA MI RAHATSIZ OLDUNUZ.

6
1
yanıtYanıtla
KT:

insanlar şiddet uygularken saçma demiyor da ülkemizin acı gerçekleri gün yüzüne cıkıyor diye mi? saçmalık oluyor. belki ders olur şiddet yanlılarına

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title