Haberler

Sedef Avcı Cesur Pozlarıyla Kuralları Bozdu

Güncelleme:

Yıllardır birçok dizide oynayan ancak cesur pozlar vermekten kaçınan ünlü oyuncu, 18 yıllık geleneği yıkarak bir dergiye cesur pozlar verdi.

1997 Elite Model Look birincisi Sedef Avcı, yıllardır birçok dizide ve reklam filminde oynasa da duruşunu hiç bozmadı.

KURALLARI 33 YAŞINDA BOZDU

2005'ten beri Kıvanç Kabasalı ile evli olan, 1 çocuk annesi Sedef Avcı, kuralları 33 yaşında bozdu. Bir dergiye cesur pozlar veren ünlü oyuncu, güzelliğiyle herkesi büyüledi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sedef Avcı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (73)

Mustafa Hatipoğulları.cCcMobil-IOS:

NE HİKMETSE HEPDE RAMAZANDA KURALLAR BOZULUYOR.EDEPSİZLİĞİN AHLAKSIZLIĞIN ADINI DA CESURLUK KOYMUŞLAR. CESURLUK OTUZBEŞ. KIRK DERECE SICAKTA KAPANIP ÖRTÜNEN KADINDA DIR. HEMİDE ORUÇLU.EDEPSİZLİĞİ CESURLUK DİYE LANSE ETMEYİNİZ.))))))))))))))))))?????

24
4
yanıtYanıtla
dertli gencmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Valla su siteye sadece yorumlar icin giriyom yoksa bos

24
2
yanıtYanıtla
BERKE:

Cesur poz ne demek, o zaman bütün çıplak olsa kahraman mı olacak ? Ahlaksızlık ile cesaretin alakası yok. . .

23
2
yanıtYanıtla
zelihamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunun neresi Cesur poz? Evindeki gibi olmus yani ama tatli kadin!

20
3
yanıtYanıtla
oldu o zamanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hakkaten hep ramazanda bozuluyor kuralla

21
2
yanıtYanıtla
konyalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunun nesi cesur siz bunun filmlerine bakin cesurlugu orda halt etmis

22
0
yanıtYanıtla
SAKARYALI:

memesi sırtında galiba. . :)

19
2
yanıtYanıtla
h.evren:

cesur pozları görmek için biz abazalar girdik ama avucumuzu yaladık :(

15
3
yanıtYanıtla
PhotoshopMobil-IOS:

Kadin bedenini sadece cinsel bir obje olarak gormekten vazgecin yobazlar.

11
7
yanıtYanıtla
MuhacirMobil-IOS:

Bunlar cesur pozsa ben de Brad pittin oğluyum.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title