Haberler

Seda Sayan'ın Programında Babası Aranan Çocuk, Yoğurtçu Bayram'ın Çıktı

Güncelleme:

Çocuğu kocasından olmayan kadın, Seda Sayan'ın programında Yoğurtçu Bayram'ın tecavüzüne uğradığını söylemişti. DNA testi ile çocuğun, Yoğurtçu Bayram'dan olduğu kanıtlandı.

Show Tv'de hafta içi her gün ekrana gelecen Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Seda ve Uğur programında Meral Hanım çocuğunun babasını arıyordu. Çocuğunu bulabilmek için Seda Sayan'a başvuran Meral Hanım büyük bir şok yaşadı. DNA testi sonucu yapılan araştırmaya göre Meral Hanım'ın 14 yaşındaki çocuğunun babası Yoğurtçu Bayram çıktı.

TECAVÜZE UĞRAMIŞ

Meral Hanım bundan tam 14 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Fakat babasının kim olduğunu bilmiyordu. Şu anda evli olan Meral Hanım çocuğunun babasını bulabilmek için Seda Sayan'ın programına başvurdu.


15 yıl önce Yoğurtçu Bayram tarafından tecavüze uğrayan Meral Hanım bundan tam bir yıl sonra kız çocuğu dünyaya getirdi.


DNA TESTİ İLE KANITLANDI

Bebeğinin babasının kim olduğunu bilse de DNA testi isteyen Meral Hanım dün canlı yayında gerçekleri öğrendi. Meral Hanım'ın kızının babası ona yıllar önce tecavüz eden Yoğurtçu Bayram çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Show Tv TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

Adınızı Yazın:

bu ahlaksız insanları reyting uğruna tv ye çıkarıp türk halkına çocuk yetişkin genç kız demeden izleten ve milletin ahlakı değerlerine zarar veren bu anlayışın bir an evvel susturulmasını bir tük vatandaşı olarak rica ediyorum. . .

16
0
yanıtYanıtla
Yücel BÜTÜN:

Rezillik

yanıt1
yanıt0
toprak:

Sapıklık bu resmen, utanmadan milyonlar önunde birde konuşuyorlar, namussuzluk artık serbest oldu ilkemizde belli, EDEP YAHU

14
1
yanıtYanıtla
Hacos:

Bu tarz program lar aile yapımızı dinamitlemek kalplere fitne tohumu atmak için yapılmıştir lütfen izlemeyin

15
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

evlenme programlarını kaldırdılar daha kötüsü yayına girdi. Bu tip programlar aile ahlakını bozmakta olup derhal kaldırılmalı. Toplum ahlakını derinden zedelemektedir. Programlarda kanallar para kazanmak için milletin açığını aramak kim ne yapmış ne yapacak. Başka bir şey bulamıyorlar mı?

13
0
yanıtYanıtla
belengaz erco:

toplumun ahlakını bozuyor bu programlar derhal kaldırılsın ''''''

11
1
yanıtYanıtla
ESES2626:

KADINA YOĞURT İÇİRİP ÇALKALATIP AYRAN YAPMIŞ OLABİLİR

11
0
yanıtYanıtla
Sibel Ç:

evlilik programlarını ahlaksız ve değerlerimize uygun değil diye kınarken daha da beteri geldi. . bu ne ahlaksızlık ve seviyesizlik. . . bu ne türkiye buna kilitlendi manşetleri. . bir insan karşı cinsle evililik kurumuna ihanet ederek birlikte olacak ve tv kanalı ile sunucular buna çanak tutarak uzatacak oldu mu şimdi. . terbiyesizlik ahlaksızlık diz boyundan çıkmış başa geliyor

10
1
yanıtYanıtla
aaaa:

milletin derdi meralin cocuğu kimden:))))

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

milletin pisikolojisini bozmaktan başka bişey değil. artık yayınlamayın nasıl bi rütük bu . RTE nın el atmasını istiyoruz artık.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title