Haberler

Ayrıldığı Konuşulan Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy Çifti Düşman Çatlattı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy'un ayrıldığı iddia edilirken, Levendoğlu, sosyal medya hesabından Şensoy ile fotoğraflarını paylaştı.

ayrılık iddialarına yanıt olarak, sevilisi ile birlikte olan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

ÇİFTİN AYRILIK HABERLERİ ÇIKMIŞTI

Genç oyuncu, 2014 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu Birce Akalay'dan Ocak 2016 yılında boşanmıştı ve ayrılığın hemen akabinde Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. İki yıl süren birlikteliğin üzerinde kara bulutlar gezdiği söylenmiş ve çiftin ayrılık haberleri gündeme gelmişti.

Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy Çifti Ayrıldı Mı?

BİRLİKTE YER ADLIKLARI FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Ünlü çiftin iki yıl süren birlikteliklerini sonlandırdıkları iddia ediliyordu. ise geçtiğimiz gün bu iddialara son noktayı koydu ve sosyal medya hesabından sevgilisi ile birlikte ekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy Çifti Ayrıldı Mı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sarp Levendoğlu Ferhan Şensoy Sosyal Medya Derya Şensoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (14)

DÜŞMAN:

ARKADAŞLAR BEN RESMEN ÇATLADIM.

9
0
yanıtYanıtla
Naz:

Birce ‘nin kendisine nasıl yakıştırdığını anlayamadığımız, elinde sürekli rakı bardağı ile poz veren alemci, boş biri ile sevgili olup üstelik öpüşme resimleri olduğunu unutmayalım. Sarp’ında bildiğ biri. Sarp zaman zaman öfkesine yeniliyor.

6
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bu kişiler de kim, ilk defa duyuyorum isimlerini.

3
3
yanıtYanıtla
Bilge:

Son yıllarda Derya hanım sadece Sarp bey ile olan ilişkisi sayesinde haber oluyor. Kendisini ünlü bir ailenini güzel kızı olarak tanıdık pek ama mesleği ne, geçimini nasıl kazanıyor? Oyunculuksa bu güne kadar hangi başarısı ile haber oldu? İşin komik tarafı geniş kitleler Sarp beyi de Birce Akalay ile olan sansasyonel ayrılığı sayesinde tanıdı. Mesleği ile ilgili üç kez haber olduysa ayrılığı ve sonraki ilişkisi ile otuz üç kez haber oldu. Umursamaz görünüp magazinden beslenmek ilginç oluyor.

3
2
yanıtYanıtla
Adil insan:

Sarp Levendoğlu’nu yaklaşık 18 yıldır zevk ile izliyoruz. Emret komutanım zamanın en iyi projesiydi. Asıl Birce, Sarp ile ününü artırdı. Yaşın küçük galiba. Sarp magazinden hep uzak olmuştur. . Akalay’ın Sarp ‘dan sonra reytingleri?O kalitesiz ilişkisinin payında var. Hakkı hak sahibine vermeli

yanıt0
yanıt2
Selma:

Bence Sarp kızı reklam yapmak için kullanıyor. Kız Deli Ormanlı filminden beri adama körkütük aşık, gözü dünyayı görmüyor. Evleneceksen evlen, ayrılacaksan ayrıl be adam, neden kızın tuhaf tuhaf pozlarını paylaşıp bakın bana bayılıyor da ben daha karar vermedim havası basıyorsun. Diğer yandan, nasıl Birce''ye kocalık yapamadıysa buna da yapamayacaktır, o ayrı. Adam güzel kadın seviyor, çapkın, ama aslında kendine aşık.

2
2
yanıtYanıtla
Gülce:

Birce’nin iyi eş olduğu varsayımına nasıl vardınız. Eşinin tanıdığı , aynı masayı paylaştığı eski arkadaş ile ilişkiye girebilen karekter nasıl güvence vermiştir. Aksine Sarp ilişkisini sahiplenmişti.

yanıt1
yanıt2
Gül:

Sürecek , ciddi bir ilişki olsa böyle poz paylaşılmaz. Birce, Sarp’ın dengesini bozdu. Toparlan Sarp, seni seviyoruz. Kökün asil.

1
3
yanıtYanıtla
Realist:

Sarp ile Birce’nin barışması beklenirken böyle bir çıkışın arkadasında , her türlü hainliği beklediğim balet olabilir. Daha öncede Birce’nin yatak pozunu paylaşmıştı. Evlendiği günden beri kızın eşinde. Esas evliliğe nifakı sokan kişi .

3
1
yanıtYanıtla
Adam işini biliyor:

Yaşlandıkça genciyle değiştiriyor. Bu kaçıncı sevgili.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title