Haberler

Şarkıcı Ebru Polat, partilere katılanlara küfür ederek tepki gösterdi

Güncelleme:

Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Cadılar Bayramı'nı kutlayanlara küfür ederek tepki gösterdi. Polat'ın bu sözleri partiye katılan Şeyma Subaşı'na gönderme olarak düşünüldü.

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. Deprem İzmir'in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne'de de hissedildi. Depremde 80'den fazla kişi de hayatını kaybederken birçok vatandaş enkaz altında kaldı.

CADILAR BAYRAMI PARTİSİNE KATILDI

Ülke İzmir'den gelecek güzel haberler için tek yürek olurken dünyada Cadılar Bayramı kutlamaları yapılmaya başlandı. Paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı da Miami'de düzenlenen bir partiye katıldı. Kısa sürede gündem olan Subaşı'na bir tepki de şarkıcı Ebru Polat'tan geldi.

KÜFÜRLÜ TEPKİ

Instagram hesabından yayınladığı videosunda partilere katılanlara tepki gösteren Polat, "Şu Cadılar Bayramı'nı kutlayanlar var ya o canın süpürgesi size gir... inşallah. Başka da diyeceğim bir şey yok pislikler" ifadelerini kullandı.

"O KADAR İNSAN GÖÇÜK ALTINDAYKEN EĞLENCENİZİ GÖZÜMÜZE SOKMAYIN"

Videosundan sonra yeni bir açıklama yapan Polat, şu ifadeleri kullandı: Cadılar Bayramı bizi bayramımız değil aklınızda olsun. Kutlayabilirsiniz tabi kimseyi ilgilendirmez. Evet doğru hayat devam ediyor bunlara kimsenin bir şey dediği yok zaten. Ama 1 hafta en azından insanların gözünün içine soka soka eğlencenizi paylaşmayım bari. O kadar insan göçük altında ya... Ne yapıyorsanız içinizde yapın bu şekilde cool olmuyorsunuz."

Şarkıcı Ebru Polat, partilere katılanlara küfür ederek tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cadılar Bayramı Şeyma Subaşı Ebru Polat Subaşı Haberler

500

Yorumlar (34)

abdulkadir han:

helal sana bacı

16
6
yanıtYanıtla
123:

helal adanali celal

10
6
yanıtYanıtla
BU:

Yürü be epru adamsın sen bea

7
9
yanıtYanıtla
uy:

az bile demiş. bence türkiye ye bidaha gelmesin. bellki azıtmış yenisini arıyo. acun neyaptın sen. fazla arpa vermişsin şimdide başolmuyo. kızını uzak tut bari. bide anne olacak. ahı gitmiş vahı kalmı.

12
4
yanıtYanıtla
ali:

Bırakın kutlayan kutlasın, böyle boş tartışmaların deprem zedelere hiçbir faydası yok. Sen bu durumu umursayan olarak ne yapacaksın? Ne yapabiliriz onu düşünmemiz ve enerjimizi daha faydalı olacak şekilde harcamamız lazım. Yoksa istediğimiz kadar bu bayramı kutlayanlara küfür edelim ne onlara bir şey olur ne de depremde zarar gören kardeşlerimize bir faydası olur.

8
7
yanıtYanıtla
CAFER:

Eleştirene bak elinde fırsat olsa kendide katılır İnsanlara hoş görünmek için yazmış bunları Yemezler Kızım

12
3
yanıtYanıtla
serap:

yüzüne tükürülesi insan bu şeyma. . . .

11
1
yanıtYanıtla
Bıyıklı tülay:

Merhaba güzelim.Gelsene Didime beraber denize gider çimeriz.

yanıt2
yanıt3
h:

bunu çağırmadı diye bozulmuş

7
4
yanıtYanıtla
İcabi:

Kizimizin agzina saglik.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title