Haberler

Şarkıcı Aynur Aydın'dan dikkat çeken paylaşım: Sütyenlerim beni öldü sanıyor

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı evinde olan şarkıcı Aynur Aydın, günlerdir sütyen takmadığını söyleyerek "Sütyenlerim beni öldü sanıyorlar" dedi.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen şarkıcı Aynur Aydın, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. İç çamaşırlarıyla alakalı sık sık paylaşım yapan şarkıcı, karantinada olduğu günlerde bir sütyen paylaşımı daha yaptı.

"SÜTYENLERİM BENİ ÖLDÜ SANIYOR"

Geçtiğimiz günlerde "Ben sütyen bile takmıyorum, sizi mi takacağım" diyerek gündeme gelen 34 yaşındaki Aynur Aydın, bu sefer de Twitter hesabından "Sütyenlerim büyük ihtimalle beni öldü sanıyorlar" dedi. Şarkıcının bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşımlar tweetler arasında girdi.

Şarkıcı Aynur Aydın'dan dikkat çeken paylaşım: Sütyenlerim beni öldü sanıyor

TEPKİ YAĞDI

Aydın'ın bu beyanı pek çok takipçisini kızdırırken Aydın'a "Biz bunu neden öğrenmek zorundayız ablacım neden" tepkileri yağdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aynur Aydın Aydın Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

500

Yorumlar (41)

KRAL:

Bir insan için Ar , namus çok önemli

42
8
yanıtYanıtla
smz:

ya param olsa orman içinde bir klinik açıp bu ve bunun gibi leri hatta sosyal medya fenomenlerini tedavi edip topluma kazandırmak isterdim.

36
3
yanıtYanıtla
Xyz:

Ormanında dengesini bozarlar, ormana yazık olur

yanıt29
yanıt2
MEMET33:

AMAN NE KADARDA ÖNEMLİ, BİZ SÜTYEN DEĞİLİZ VE UMRUMUZDA DEĞİL KİMSENİN YAŞAYIP YAŞAMADIĞI.

25
2
yanıtYanıtla
DE BEYA:

MEMET33 NERDESİN BE, HALA SENİ BEKLİYOZ BEYA, , , NERDE KALDI BİZİM TANTUNİ İLE AYRAN BEKLİYOZ GARİ

yanıt0
yanıt0
EH EH:

sana ne

yanıt0
yanıt0
8:

BOŞDAN BOŞ YORUM

yanıt0
yanıt1
BUSE:

Sütyene yazık. . . . . .

20
1
yanıtYanıtla
sahin38:

kadınlığını analık iç güdüsünü kaybetmiş kendini kişiliğini paraya şöhrete satmış teslim etmiş bu kişiler artık klişe oldu . . şaşılacak bişey yok bunda

12
2
yanıtYanıtla
Gülden:

Milletin işi gücü yok bize ne bu kadından. Artık terbiye kalmadı başımıza taş yağacak böyle insanlar yüzünden.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title