Haberler

Şarkıcı Aylin Coşkun'un Hastane Sedyesinden Yaptığı Paylaşım, Hayranlarını Korkuttu

Güncelleme:

Şarkıcı Aylin Coşkun hayranlarını korkuttu. Hastane sedyesinden sargılı ayağını paylaşan şarkıcı bir kaza geçirdiğini ve 15 dikiş atıldığını takipçilerine duyurdu.

97'de Türkiye güzeli seçilen ve mankenlik mesleğinden sonra müzik dünyasında adını duyuran Aylin Coşkun, geçirdiği ufak kazadan dolayı, ayağına 15 dikiş atıldığını ınstagram hesabından takipçilerine duyurdu. 42 yaşındaki şarkıcı sarı içindeki ayağını paylaşıp "Nazara geldiğim doğrudur? ama iyiyim şükür 10-15 dikişle atlattım şükür? Rabbim beterinden korusun.. " notunu yazdı. Şarkıcıya sevenleri geçmiş olsun mesajı yağdırdı.

İşte Aylin Coşkun'un sevenlerini korkutan o paylaşımı;

Şarkıcı Aylin Coşkun, Hastane Sedyesinden Yaptığı Paylaşım Hayranlarını Korkuttu

AYLİN COŞKUN KİMDİR?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

Şarkıcı Aylin Coşkun, Hastane Sedyesinden Yaptığı Paylaşım Hayranlarını Korkuttu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aylin Coşkun Türkiye Magazin Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak? Bebeklerde fenilketonüri nedir? Fenilketonürili çocuklar nasıl beslenmeli?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (26)

cok korktummm:

acayip korktum. ilk ucakta ziyarete gidicem ama korkudan kalkamıyorum yerimden.

11
0
yanıtYanıtla
..:

Ünlü Sanatçı derken?

10
0
yanıtYanıtla
KİM KİM:

KİM KORKMUŞ BU KİM

7
1
yanıtYanıtla
ADA:

Son günlerde birde bu moda oldu hastaneden resim atmak neyin peşinde bu insanlar hiç anlamıyorum ne yani hastaneye çiçek çelenkmi gönderelim onumu istiyorsunuz

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nasıl korktum nasıl merakladım eyvah eyvah uyuyamam şimdi. . . ezikler ya gündeme gelmeye çalıştıkları şeylere bak.

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

avam şey seni kalite sıfır

7
0
yanıtYanıtla
özhan:

ulan nasıl korktum anlatamam

6
0
yanıtYanıtla
Yalnız kurt:

Ülkenin içi kan ağlıyor senin ayağın kanamİş çokmu

6
0
yanıtYanıtla
BUNUDA YAYINLAMASSINIZ YA:

BU KARIDA KiMDi LA

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

herkesin derdi başından aşkın ne diyelim napalım sipermi edelim kendimizi önüne dikkat et edin etseydiniz geçmişler olsun off herşeyden bıktım şu zamanda internetten yapmacık insanlardan kendini bir halt sananlardan ölmeyi bayılma sananlardan hayatı görsellik olan bu ve bunun gibi herkesten gına geldi yazık ya şu ellerinizdeki telefonlar resimleriniz pozlarınızdan ya bide yediğinizi içtiğinizi geçtik gün boyu ne halt yediğinizi görmeyi geçtik hastanelerde ajitasyon pozları kalmıştı herkeste

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title