Haberler

Sanatçı Dostları, Kanser Tedavisi Gören Nuray Hafiftaş'ı Ziyaret Etti

Zara, Müşerref Akay ve Belkıs Akkale, kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Nuray Hafiftaş'ı ziyaret etti.

Nuray Hafiftaş, Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. Usta sanatçıyı dostları Zara, Müşerref Akay ve Belkıs Akkale hastane odasında da yalnız bırakmadılar.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Zara, sürpriz ziyaretin fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve altına şu notu düştü: "Güzeller güzeli arkadaşımı çok iyi gördük. Dualarınızla gün geçtikçe daha da iyileşiyor. Bin şükür bu günlere. Ve canım arkadaşım Müşerref Akay ise bir melek misali Nuray'ımızı bir dk yalnız bırakmadan Can-dost olmuş durumda. Hepiniz adına teşekkürlerimi ilettim. Bir tanem Belkıs Akkale ile dönüyoruz şimdi..."

İşte ziyaretten paylaşılan o kare;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuray Hafiftaş Belkıs Akkale Müşerref Akay Magazin Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (54)

gorzo:

artık yavaş yavaş gidinda dünyaya kazık mı çakacaksınız

2
33
yanıtYanıtla
önden buyur:

sen gidebilirsin

yanıt21
yanıt4
MUABBET TELLALI:

GORZO ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR YAVAŞ YAVAŞ GEDİN GAZIKMIM CAKACAKSINIZ

yanıt1
yanıt15
Vatandas:

Geçmiş olsun mevlam şifalar versin bütün hastalarımıza. Allah kimseyi şifasız bırakmasın.

27
1
yanıtYanıtla
AK SAKALLI:

GEÇMİŞ OLSUN OLSUNDA VELHASIL ZOR HASTALIK ABBAS YOLCU GİBİ AMA ALLAH ŞİFA VERSİN ,

1
26
yanıtYanıtla
L A:

Allah acil sifalar versin

23
2
yanıtYanıtla
CAHÎL EĞÎTMENÎ:

Înanç ve ahlak fukarası kalbi bozuk mahsun öztep bir hastaya temennide bile ard niyetini ifade etmişsin. Şifa ve Devayı sadece Yüce ALLAH verir. Yüce ALLAH izin vermezse doktorda bilimde aciz kalır. Bunuda öğren.

18
4
yanıtYanıtla
fatma kücük:

ALLAHIM tum hastalarimiziny ardimcsi olsun benimde akciyerin yarisi alindi kac sene once simdi tum vucuduma sicradi zor ALLAHIM kimsnein basina vermesin 30 kiloya düstum ama bugunumuzede sükür onun icin arkadslar kalp kirmaiyn ne olacgi insnain belli olmuyor bir bakmisin sinsice gelmis dostluk Sevgi icinde yasamak varken kirmak yakismaz hangi göruste olsakta INSANIZ birbirimizi sevmek zorund adegiliz ama saygi duymamiz lazim

22
0
yanıtYanıtla
Ahmet eskişehir:

Geçmiş olsun

16
1
yanıtYanıtla
M.Y:

Allah Şifa versin, Özel yaşamı da düzgün bir sanatçı. . Bir çoğu gibi şımarık bozuk değil. .

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title