Haberler

Sanat Dünyasının Felaket Tellalı Onur Akay'ın Babası Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Sanat dünyasının 'Felaket tellalı' olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay'ın babası Vedat Akay, hayatını kaybetti. Akay'ın cenazesi yarın İzmir'de toprağa verilecek.

Sanat dünyasında duyurduğu ölüm ve hastalık haberleriyle tanınan ses sanatçısı Onur Akay, bu sefer kendini derinden sarsan bir haberi duyurdu. Akay, sosyal medya hesabından babası Vedat Akay'ın vefat ettiğini duyurdu.

BABASININ KALBİNİ ÇALIŞTIRMAK İÇİN BİR SAAT UĞRAŞTI

Onur Akay, gece 01:00'da kalbi duran babasına ambulans gelene kadar kalp masajı yaptı. Eve gelen 112 sağlık ekibi ise, Akay'ın babasının kalbini çalıştırmak için 1 saat boyunca müdahale etti. Daha sonra en yakın hastaneye kaldırılan Vedat Akay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"CANIM BABAMI KAYBETTİK"

Sosyal medya hesaplarından hayatını kaybeden ve hasta olan ünlü isimlerin haberini duyurduğu için 'Felaket tellalı' olarak tanınan ses sanatçısı ve Onur Akay'ın 73 yaşındaki ressam babası vefat etti. Bu sefer kendi babasının ölüm haberini duyuran Akay, "Canım babam Vedat Akay'ı kaybettik, acımız çok büyük. Cenazesi yarın Karşıyaka Mezarlığı'nda öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek. Mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

Sanat Dünyasının Felaket Tellalı Onur Akay'ın Babası Hayatını Kaybetti

ONUR AKAY KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Musikisi Nazariyatı bölümününde 6 yıl okuduktan sonra Haliç Üniversitesi Türk Musikisi Ses Eğitimi bölümünü tamamlayan Onur Akay, Prof. Dr. Alâeddin Yavaşça, Süheyla Altmışdört ve Nevin İnam Karındaş gibi dönemin en önemli hocalarından musiki dersleri aldı. MESAM üyesi olan Onur Akay, Türk musikisinde birçok nazariyatçının kabul ettiği Müstear'lı Nikriz, Müstear'lı Hicaz, Zirgüle'li Pençgâh isimlerini verdiği 3 bileşik makam buldu, terkib etti ve takım besteledi. Ayrıca bulduğu makamları, bestelediği örnek eserleriyle tanıttı.

Sanat Dünyasının Felaket Tellalı Onur Akay'ın Babası Hayatını Kaybetti

Sanat Dünyasının Felaket Tellalı Onur Akay'ın Babası Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Onur Akay Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

BMW li Hüseyin hoca:

Evet Vedat Akay öldü, aynı zamanda bugün onun gibi yüz binlerce insan öldü, ve dünyada her saniye 30 insan Ankebut 57. ayetle yüzleşiyor. Hala daha uslanmayacak mısın Eyyy Insannn. Eğlenecek, boşa harcayacak, Kahve köşelerinde, Kafelerde, huplarda puplarda heba edecek vaktin Yokkkk. O gün geldiğinde Enn yakının atıyor seni çukura Unutmaaa. Silkelenn ve Allaha yönelmekte geç kalma. .

13
10
yanıtYanıtla
...:

Buraya girip burada bunları yazacak vakti nerde buldunuz?

yanıt13
yanıt0
GIYBETTİN:

TOPLUMDA ÖLEN VE HASTALANANLARI DUYURMAK GİBİ SOSYAL BİR HAREKETİN FELAKET TELLALLIĞI OLARAK ADLANDIRILMASI BENCİLCE BİR ŞEY

12
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

kötü yolda olanlara rahmet okunmaz.

2
10
yanıtYanıtla
Dilençi Abidin:

Aynen hocam.

yanıt0
yanıt2
PAŞA KÖYLÜ:

Onur Akay Azrail kimseye torpil yapmaz ne olursan ol hayatın sonunda hepimiz bir avuç toprak sahibi olacağız.

10
2
yanıtYanıtla
ZX7:

laf söylemiş bal kabağı

yanıt1
yanıt6
PAŞA KÖYLÜ:

ZXYEDİ O zaman koy tabağa ye sabaha aç karnına unutma

yanıt0
yanıt0
selim güneş:

onur akayı çok tanımam ama boş biri olmadığını biliyorum. medyada yada ekranlarda bir şekilde hep denk geldi. eğitimli ve müziğe gönül vermiş biri, beste çalışmlarından dolayı çok değerli sanatçılarla oturup kalkmış birisidir. çevresi geniş ve haber aldığı kaynaklar sağlam suruyor. hoş ölüm haberlerinden ziyade başka alanlarda da çalışmalarını bekliyoruz. başı sağ olsun. allah rahmet eylesin. baba acısı nedir bilirim

6
2
yanıtYanıtla
KAAN:

ACIDAN NEMALANIRSAN SENDE ACI YAŞARSIN BU DOĞANIN KANUNU

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title