Haberler

Salma Hayek'in Gençlik Sırrı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

48 yaşında olmasına rağmen 20'lik kızlara taş çıkaran Salma Hayek, genç görünmesinin sırrını kemik suyuna borçlu olduğunu söyledi.

Yakında tam yarım asırlık olacak ama hâlâ 20'li yaşlarındaki görünümünü korumayı başarıyor. Üstelik de söylediğine göre hayatında hiçbir zaman botoks yaptırmadı, koşu bandına çıkıp saatlerce ter dökmedi. 48 yaşındaki Salma Hayek sonunda herkesin merak ettiği genç ve güzel kalma kalma sırrını People dergisine açıkladı.

SIRRI KEMİK SUYUNDA

Önce Halil Cibran'ın eserinden uyarlanan The Prophet filminin galasında kırmızı halıda sonra da kocası ve yeni filmindeki rol arkadaşı Pierce Brosnan'ın ailesiyle çıktığı tatilde görüntülenen Salma Hayek'in genç görünmesinin sırrı kemik suyu.

Bir çocuk annesi Hayek, yıllara meydan okuyan görüntüsünün altında yatanı şöyle anlattı: "Şu sıralar bir şeyler yapıyorum ve bunu çok seviyorum. Buna kemik suyu çorbası diyorlar. Aslında biraz iğrenç ya da tiksindirici gelebilir bazılarına" dedi.

"BOTOKSTAN KORKUYORUM, ASLA DENEMEDİM"

Güzel oyuncu "gençlik sırrının" tarifini de verdi: "Bir miktar inek kemiğini alıp saatlerce pişiriyorsunuz. Sonrada içine bir çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip günde bir fincan içiyorsunuz."

Hayek, bu karışımın içeriğinde jelatin, yağ ve kemik iliği bulunduğunu belirterek "Bu da cilt dokunuzun, saçlarınızın ve tırnaklarınızın yeniden yapılanmasını sağlıyor. Bu karışım tamamen kolajen kaynağı" dedi. Düzenli olarak tükettiği bu karışım sayesinde botoks yaptırmak zorunda kalmadığını söyleyen Salma Hayek "Botokstan korkuyorum. Asla denemedim." diye konuştu.

"O DA BENİM ÇORBAMDAN YAPIYOR"

Salma Hayek iş spor yapmaya gelince gençlik yıllarından beri kardiyo yapmadığını anlattı. Kendisini hiç kimsenin koşu bandı üzerinde göremeyeceğini anlatan Hayek "Gençlik yıllarımda kardiyo yapmadım ve şimdi de yapmayı düşünmüyorum. Bunun iyi bir şey olduğunu ve yapmam gerektiğini biliyorum. Ama ben yoga seviyorum." dedi. Salma Hayek, 50 yaşını geçmesine karşın hâlâ genç görünmeyi başaran meslektaşı Tom Cruise'a da gönderme yaparak "O da benim kemik suyu çorbamdan yapıyor olmalı." diye konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Cibran Salma Hayek Magazin Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (69)

MUSTİ:

zehirin zıkkımını iç insanlar ekmek bulamıyor habere bak

37
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

BU SITENIN ADI HABERLER DEGILMI ? VATAN ELDEN GIDIYORKEN SIZ HALA YARI CIPLAK KADINLARI KOYUP off bu nasill göğüsler DERSENIZ .. YAZIKLAR OLSUN SIZE. UYAN MILLET

14
12
yanıtYanıtla
Ahah:

la biz her gun kemik yiyoz, genclesme falan yok. Daha da surunuyoruz. Emin misin Selma?

21
2
yanıtYanıtla
müge:

Bazi insanlar yaslarini göstermezler, Aileye cekme genlere bagli. Biz ailece yasitlarimizdan genc duruyoruz. Belliki salma Hanim menopoza girmemis. menopozdan sonra ne yaparsa yapsin vücüt hücreleri Cabuk yenilemiyor. haliyle yaslilik hizlaniyor. bakimla güzel görünüyor. ellerine dikkat ettim yaslilik belirtileri. eller gözler ve bogaz kisminin derisi erken yaslaniyor. yaslilik salma hanimda baslamis. bir kac sene sonra 10 bardak kemik suyu icse yasliligin önünü alamaz yaslilik tabiatin kanunu

17
6
yanıtYanıtla
ERWREW:

dikkat ettimde kizlar hic yorum yapmamis cok kiskandilar yawruyu herhald ama kiskanilmayacak gibide degil haaaa. simdi etrafimdaki kizlara baktimda hepsi mc donalds dan yeni cikmis yagli ve selilutlu, kimi korse giymis, hepside kendini manken saniyor

13
6
yanıtYanıtla
??:

O MEMELER GERÇEKMİ OFFFF

15
4
yanıtYanıtla
TALİP:

BU SELMA HAYEĞİ BİZİM SİYASETÇİLERE ARABULUCU OLARAK GETİRSEK BİR GÜNDE HÜKÜMETİ KURAR ZİRA HÜKÜMET GİBİ KADIN

19
0
yanıtYanıtla
ellisekiz:

20 lik kız görmesek yiyecez vallahi.

13
5
yanıtYanıtla
Bunu:

kelle pacaci senii. Iskembe de ye. Mis gibi karnin doyar

14
2
yanıtYanıtla
okey:

Canını yerim senin

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title