Haberler

Saldırıya Uğrayan İşletmenin Sahibinden Aleyna Tilki'ye Destek

Güncelleme:

Diyarbakır'da konser verdiği mekana el yapımı patlayıcı (EYP) atılan, sosyal medyada da eleştirilerin hedefi olan Aleyna Tilki'ye konser verdiği işletmenin sahibinden destek geldi.

Diyarbakır'da konser verdiği mekana el yapımı patlayıcı (EYP) atılan, sosyal medyada da eleştirilerin hedefi olan Aleyna Tilki'ye konser verdiği işletmenin sahibinden destek geldi. Aleyna Tilki'nin birçok sanatçıdan daha cesur olduğunu ifade eden işletme sahibi Özkan Yıldırım, "10'un üzerinde sanatçı ile görüştük kimse gelmeye yanaşmadı. Aleyna Tilki ile görüştük. Kabul etti. Gelirin Bağlar'daki patlamada mağdurlara gideceğini öğrenince de ortak olmak istedi" dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda mağdur olan vatandaşlar için düzenlenen ve sanatçı Aleyna Tilki'nin verdiği konsere EYP atılmış ve 6 kişi de yaralanmıştı. Özellikle sosyal medyada eleştirilerin haline gelen Aleyna Tilki ile ilgili olarak konserin verildiği işletmenin sahibi Özkan Yıldırım sahip çıktı.

"Aleyna Tilki, kimsenin yapamadığını yaptı"

Konsere gelmeleri için bazı sanatçılarla görüştüklerini belirten Yıldırım, terör bölgesi olması nedeniyle sanatçıların Diyarbakır'a gelmek istemediklerini söyledi. Yıldırım, 10'un üzerinde sanatçı ile görüştüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Kimse gelmeye yanaşmadı. Aleyna Tilki ile görüştük. Kendisi kabul etti. Gelirin mağdurlara gideceğini öğrenince kendisi de ortak olmak istedi. Kendisine de teşekkür ediyorum buradan. Kimsenin yapamadığını kendisi yaptı. 16 yaşında olabilir ama ruhu 30 yaşında bir insan. Üzücü bir olay yaşadık burada. Yine de çok şükür bir can kaybımız olmadı. Keşke olmasaydı. Bizim istediğimiz kardeşlik, huzurdur. Bu tür şeyler Türkiye'nin hiçbir yerinde olmasın. Sadece bizim memleket değil, hiçbir yerde olmasın. İnsanlar niye ölsün?".

"Korkmakla bir şey olmuyor"

Bu tür etkinliklere yine devam edeceklerini ve korkmakla bir şey olmadığını kaydeden Yıldırım, sanatçılara da seslenerek, "Korkmayın. İnsanın kaderinde ne varsa odur. Gelin görün. Şehrimiz güzeldir. 3-5 kişi bozmaya çalışabilir ama bizim memleketimiz insanlarımız güzeldir. Biz yine devam edeceğiz. Korkmakla bir şey olmuyor. Biz yine böyle etkinliklere devam edeceğiz inşallah. Diyarbakır için, huzur için, kardeşlik için" dedi.

"Aleyna, çoğu sanatçıdan daha cesur, daha kaliteli"

Aleyna Tilki ile ilgili özellikle sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara da dikkat çeken Yıldırım, "Ona yapılan yorumlar çok gereksiz ve kendini bilmez insanlar tarafından yapılıyor. Çünkü bir insan eğer ayaklarının üzerinde durabiliyorsa ne mutlu ona. 16 yaşında olabilir ama başarılı bir insan. Destek olacaklarına onu kötülüyorlar. Özellikle sanatçıların ona sahip çıkması gerekirken her yerden yolunu kapatıyorlar. Hayranlık bakımından insanların bakış açısı farklı olur ama bana göre vicdanı ve ruhu çoğu sanatçıdan daha iyi, daha kaliteli ve cesur" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Özkan Yıldırım Diyarbakır Magazin Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title