Haberler

Saldırganlar, "Seni de Karını da Harcarım" Deyip Ünlü Oyuncu Hakan Yılmaz ve Eşini Dövdü

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi otel lobisinde saldırıya uğradı. Saldırgan "Sen beni tanımıyor musun? Seni ve karını burada harcarım." diyerek saldırıya geçti.

Hakan Yılmaz önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'de bir restoranda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Hakan Yılmaz, daha sonra eşi Elif ile birlikte konaklamak için Etiler'deki Le Meridien Otel'e gitti. Çift otel lobisinde 3 kişinin saldırısına uğradı.

"SEN BENİ TANIMIYOR MUSUN?"

Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi. Vural, Yılmaz'a "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN EŞİNİN KAFASINA SERT BİR CİSİMLE VURDULAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü.

SALDIRGANLAR SERBEST KALDI

Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı. Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

İkilinin saldırıya uğramadan bir saat önce çektirdikleri fotoğraf:

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Yılmaz Elif Yılmaz Arnavutköy Gökçe 3. Sayfa Magazin Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (94)

mehmet:

Adalet sadece baklava çalan çocuğa.

40
0
yanıtYanıtla
BATIYORUZ:

adaletsizlik çukuru her geçen gün büyüyor ve biz sessizce seyrediyoruz. bir gün hepimiz topluca o derin çukurun içinde helak olup gideceğiz.

34
1
yanıtYanıtla
Muz cumhuriyeti sakini:

Ne demek serbest kaldılar ya ben okurken sinirlendim

32
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

GELSIN ARTIK SERIYAT !!

14
18
yanıtYanıtla
baban:

ulan zubuk cahil mal kafa şeriatla ne ilgisi var sizin gibiler yuzunden ulkemiz ne hale gelmiş gercekten yobazsın zurtoooooo

yanıt11
yanıt5
drdnl:

salmayacaksın ne yapacaksın hapishanelerde yer mi var

3
28
yanıtYanıtla
KIYMET:

işte adaletsizliğin son örneği sen içerideki mafya babalarını çıkar, kürklü botokslu sedat denen adamı baş köşe yap sonra gücü yeten yetene adalet sadece tabelaya yazılınca kıymet ifade etmiyor

27
3
yanıtYanıtla
SİNAN:

TÜRKİYE''DE ADALET YOK NET VE AÇIK.

28
0
yanıtYanıtla
adam:

adam olsan koruma ile gezmezsin

24
4
yanıtYanıtla
TÜRKİYE''DE ADALET SİSTEMİ:

Bu tür haberleri çok sık duyuyoruz. Türkiye''de adalet sistemini gerçekten sorgulamalıyız. İsteyen istediği gibi adam dövüyor, adam öldürüyor, kadınlara ve kızlara tecavüz ediyor, hırsızlık yapıyor fakat bunları yapanlar tekrar aramıza bırakılıyor, serbest bırakılıyor. Soruyorum size; bir kadına tecavüz etmiş birisi yada adam öldürmüş kişi serbest bırakıldıktan sonra yine aynı suçu işliyorsa o suçta onu serbest bırakan sistem ve sistemin mensuplarının da payı yok mudur?

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title