Haberler

Sahnede Öpüşen Eski Sevgiliye Yumurta

Güncelleme:

Ali Sürmeli, sahnede öpüşen eski sevgilisine yumurta atmış.

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Sultan Ertuğrul'a yumurtalı saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Açıklama Yekta Kopan'ın sunduğu Gece-Gündüz programına katılan oyuncu Özge Özder'den geldi.

NTV'de yayınlanan Gece-Gündüz programına katılan oyuncu Özge Özder, "Matmazel Juliet" adlı oyundaki rol arkadaşı Sultan Ertuğrul'un eski sevgilisi Ali Sürmeli'nin yumurtalı saldırısına uğradığını söyledi.

Özder, başrollerini Teoman Kumbarıcıbaşı ve Sultan Ertuğrul ile paylaştığı "Matmazel Juliet" adlı oyun sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

"Biz bugün üçüncü defa İstanbul'da oyumuzu oynadık. Ali Sürmeli oyunun galasına da gelmişti. Sürmeli, yönetmen Mehmet Ergen'e Sultan'ın sahnedeki öpüşme sahnelerinden duyduğu rahatsızlığı da iletmişti.

O zaman neden eleştiride bulunduğunu anlayamadan, duygusallığına verdik. Sonradan bazı arkadaşlarıyla birlikte bu geceki oyun için bilet aldığını öğrendik. Oyuna geleceğini biliyorduk ve herhangi bir önlem almadık.

Arkadaşlarıyla birlikte oyunu izlemeye geldi ve oyunun bir bölümünde çıktı. Onun gittiğini sandık. Fakat arkadaşları oyun sonunda tebrik etmek için Sultan'ı yukarı çağırdı. O sırada Ali Sürmeli ortaya çıkarak önceden hazırlamış olduğu yumurtaları seyircilerin gözü önünde oyuncu arkadaşıma atmaya başladı.

Bütün bunlar sahne üzerinde öpüştüğü için oldu. Seyircilerin önünde bizi küçük düşürdü. Ama ben asıl kendisini küçük düşürdüğünü düşünüyorum. Şu anda konuyla ilgili karakolda zabıt tutuluyor. Kadına şiddeti hep başkaları üzerinden konuşurken bunu yapanın bir oyuncu olmasını aklım almıyor."

(ntvmsnbc.com)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Sürmeli Yekta Kopan Özge Özder Magazin Haberler

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Atalanta Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! (HD) 22 Mayıs Atalanta B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sokak köpeği kanunu çıktı mı, Sokak köpekleri kanunu maddeleri ne? YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜM FRAGMAN! Yalı Çapkını 71. bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? EXXEN canlı maç izle! (Atalanta-Bayer Leverkusen) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 22 Mayıs EXXEN spor canlı izle! KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN FULL İZLE! #127909 Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragman tek parça izle! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127902 SURVİVOR 2024 ÖZGÜR TETİK KİMDİR? Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? 22-23 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kong: Kafatası Adası filmi oyuncuları kim? Kong: Kafatası Adası filmi konusu, oyuncuları ve Kong: Kafatası Adası özeti! Kara Ağaç Destanı bitti mi, final mi yaptı? SON DAKİKA: 36 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI! #129658 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları belli oldu mu? 22-23 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İngiltere erken seçime mi gidiyor? İngiltere seçimleri ne zaman? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 22 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 22 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 22 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title