Haberler

Şahan Şahane Bir Film Yapımcısı

Şahan Gökbakar'ın ilk kez yapımcılık koltuğuna oturduğu 'Celal ile Ceren'deki rol arkadaşı Ezgi Mola: Şahan çok iyi bir yapımcı.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Celal ile Ceren', 18 Ocak'ta vizyona girecek. Gökbakar'ın ilk kez yapımcılık koltuğuna oturduğu filmde, ünlü komedyene Ezgi Mola eşlik ediyor.

SETTE ÇOK RAHATTIM

Filmde 'Ceren'i canlandıran Mola, sette çok eğlendiğini belirtti ve rol arkadaşı Gökbakar'ı öve öve bitiremedi: "Şahan'la daha önce 'Kolay Gelsin' projesinde birlikte çalıştığımız için önceden tanışıyor olmamızın avantajını yaşadık. Şahan, sette sadece oyuncu ve senarist olarak değil, aynı zamanda filmin yapımcısı kimliğiyle de bulunuyordu. Bütün çalışanlara karşı gayet düşünceliydi. Kendisi çok iyi bir film yapımcısı. Mükemmeliyetçiliği filme de yansıdı." Şahan'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın yönettiği filme hazırlanırken uzun bir toplantı süreci yaşadıklarını anlatan Mola şöyle devam etti: "Togan da hem eğlenceli, hem de işine hakim bir yönetmen. Oyuncudan ne istediğini biliyor. Bize oyuncu olarak sadece rolü layığıyla oynamak kalıyordu. Bize sınırsız alan açtığı için rahattım."

18 Ocak'ta vizyona girecek olan filmde; arkadaşlarının devreye girmesiyle evlilik planları suya düşen 'Celal' ve 'Ceren'in komik öyküsü anlatılıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Togan Gökbakar Şahan Gökbakar Ezgi Mola Magazin Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title