Haberler

    Sahalara sığmayan formalar ışıltılı podyumlara çıktı

    Güncelleme:

    Bu sezon sahalardaki müsabakalar adeta podyumlara taşınmış durumda.

    Bu sezon sahalardaki müsabakalar adeta podyumlara taşınmış durumda. Siz de futbol formalarınızla en havalı partilere katılabilir, tenis eteklerinizi günlük sokak stillerinize uyarlayabilirsiniz. Radarımızı ilk önce Prada'nın Sonbahar / Kış 2020 koleksiyonuna çeviriyoruz. Sahnede file olarak tasarlanmış, basketbol formalarını andıran bir elbise, boynundaysa hakem düdüğüne gönderme yapan bir minik cüzdan var. Alışılmışın dışında ama deneysel stilleri sevenlerin hızlıca hayatına adapte edebileceği türden.

    Alexander Wang aynı yolda. Marka sıklıkla etkilendiği spor kültürüne bu defa boks müsabakalarına gönderme yapan beli lastikli bir şort ve deri formunda ürettiği, formaları andıran elbiseleriyle selam veriyor. Lacoste ise polo tişörtlerini binicilik kültürüne gönderme yapan tarzla eşleştiriyor ve yine aynı spor dalından etkilenerek hayata geçirilen şapkaları koleksiyonuna ekliyor.

    Son olarak Balenciaga'nın koleksiyonundaki futbol sahalarından sokağa uyarlanan krampon karşımıza çıkıyor ve sokak stilimize yeni bir ayakkabı stili kazandırıyor.

    Her ne kadar bir futbol ceketi olarak tasarlansa da deri pantolonlarla çok şık duracak. Nike'tan. 449.90 lira

    Spor çantalarınızı sokağa da taşıyabilirsiniz. H&M'den seçtiğimiz bu model, gayet kullanışlı. 249 lira.

    Saten dokuda bir bomber ceketle People by Fabrika'nın bu sportif tasarımını şık davetlere uyarlayabilirsiniz. Morhipo'da. 119.99 lira.

    Les Benjamins'in Coca-Cola ile işbirliğinde futbol formalarına gönderme yapan birçok parça var. 449 lira.

    Hem spor hem şık! Mavi'nin bu modeli yüzücü mayolarından ilham alınmış. 149.99 lira

    Klasik, zamansız ve modern... Polo yakalı bu modele Benetton mağazalarından ulaşabilirsiniz. 199.99 lira.

    Yoga kıyafetlerini günlük hayatta kullanmak çok popüler. Bu ürün Re-clo'nun internet sitesinden.109 lira.

    Jogger pantolonlar sezonun en popüler parçalarından biri. Mudo'dan seçtik. 129.99 lira.

    NEYLE NASIL GİYMELİ?

    Bu yıl farklı markalarda bulabileceğiniz tenis etekleri günlük stile kolayca adapte edilebilecek parçalardan biri. Üzerine bir sweatshirt ya da büyük boy (oversize) bir kazak giyebilir, altına gideceğiniz yere göre sneakers ya da bot tercih edebilirsiniz.

    Formaları andıran tasarımları giymek zor gibi görünse de aslında doğru bir eşleşmeyle oldukça stil sahibi görünmeniz, hatta gece ortamlarına uyarlamanız bile mümkün. Altına deri bir pantolon ya da etekle veya jean ve deri ceket birlikteliğiyle hoş ve genç bir stil yaratabilirsiniz.

    Jogger pantolonlar da sezonun havalı ve rahat parçaları arasında. Biraz deneysel geliyor biliyoruz ancak eşofman ve jogger tarzındaki pantolonların altına topuklu ayakkabı bile giyebilirsiniz. Kylie Jenner, Bella Hadid, Hailey Bieber gibi stil ikonları bu görünüme sıklıkla bürünüyorlar.

    Model Gigi Hadid'inki gibi bir eşleştirmeyle spor bir parçayı şık hale getirmek mümkün.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Futbol Tenis Prada Polo Haberler

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

    DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

    Bakmadan Geçme

    YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

    Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title