Haberler

    'Sadakatsiz' ekibinden vefa örneği

    Güncelleme:

    KANAL D'nin ilgiyle izlenen yapımı "Sadakatsiz"de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen'i dizi ekibi ve izleyiciler unutmadı.

    KANAL D'nin ilgiyle izlenen yapımı "Sadakatsiz"de 'Haluk' karakterine hayat veren Burak Sergen'i dizi ekibi ve izleyiciler unutmadı. Sergen, nisan ayında evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü başlayınca entübe edilmişti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde solunum cihazından çıkarılıp yoğun bakıma alındı. Sergen, "Sadakatsiz"in yayınlanan bölümünde de rol gereği kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı. Dizideki tüm karakterlerin Haluk Bey'e geçmiş olsun dilekleri ilettiği sahneler izleyiciler tarafından vefa örneği olarak gösterildi. Ayrıca Melis Sezen'in canlandırdığı 'Derin' karakterinin yaşadığı stresten dolayı bebeğini düşürmesi ve bu durumu herkesten saklama kararı alması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Bu anlar Twitter'daki TT listesine girdi. Twitter'daki dikket çeken yorumlar:

    Şeytan size ulaşamazsa hayatınıza bir Derin gönderir.

    Derin, şeytanın yokluğunu aratmıyor.

    Bu artık aşk değil, sevgi asla değil. Bu artık saplantı ve takıntı. Çok tehlikeli.

    Volkan gibiler için Turgay gibi beyfendilerden vazgeçmeyin.

    'Derin' çok daha tehlikeli

    "Sadakatsiz"in 28'inci bölümünde Volkan'ın boşanmaktan vazgeçmemesi Derin'i daha da çıldırttı. Yaşadıklarından Asya'yı sorumlu tutan Derin ise polise onun suçlu olduğunu söyledi. Derin'in kocasını kaybetmemek için daha da tehlikeli olabileceğini göstermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Burak Sergen sadakatsiz Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title