Haberler

Saadettin Saran'la Aşk Yaşayan Emina Jahovic, Sessizliğini Bozdu

Güncelleme:

Mustafa Sandal'la boşandıktan kısa bir süre sonra Saadettin Saran'la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açan Emina Jahovic, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Yeni ilişkisi hakkında konuşan Jahovic, "Her şey ortada" dedi.

YENİ İLİŞKİSİ HAKKINDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Saadettin Saran'la yaşadığı aşkı gizleyen Emina Jahovic'in geçtiğimiz gün Saran ve ailesiyle çektirdiği samimi fotoğrafı ortaya çıktı. Basına sızan fotoğraftan sonra arkadaşıyla bir alışveriş merkezinde görüntülenen Jahovic, sessizliğini bozdu.

Saadettin Saran'la Aşk Yaşayan Emina Jahovic, Sessizliğini Bozdu

"HER ŞEY ORTADA"

Jahovic, Saran ile birlikteliği sorulması üzerine "Ben özel hayatımla ilgili açıklama yapmayı pek sevmiyorum. Ama zaten her şey ortada değil mi?" açıklamasını yaptı.

Saadettin Saran'la Aşk Yaşayan Emina Jahovic, Sessizliğini Bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (31)

SADE VATANDAŞ:

BOŞANMALARDA VEYA İLİŞKİ AYRILIKLARINDA EN ÇOK TOZUTAN TARAF MAALESEF KADINLAR OLUYOR. ERKEK ALKOLE, KADINSA ALKOL ERKEĞE YÖNELİYOR. ERKEĞE YÖNELMENİN SEBEBİ ÇOK. BİR KADIN O BUNALIM DÖNEMİNDE ERKEK KARDEŞİ HARİCİNDE ''ERKEK SİNEĞİ'' BİLE KENDİSİNDEN UZAK TUTSUN! HELE ''KARDEŞİM, BACIM, DOSTUM, CAN YOLDAŞIM'' DİYECEĞİ ERKEK TAYFASINA BİLE ASLA YAKLAŞMASIN. TESELLİ BAŞKA YERLERE KAYIYOR. EMİNA ERKEK'' DEĞİL ''RADYOCU SADETTİN''İN'' PEŞİNDE. KİMSE KİMSEYİ YEMESİN. ELBETTE BU İŞİN BEDELİ DE OLACAK.

68
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Bir kaç gün önce ''otelde gürültü çıkarttılar'' haberi üzerine ateş püsküren kadın şimdi ne oldu da aşkını ilan eder oldu. Ben bir anneyim falan filen deyip durdu, şimdi ne oldu acaba, annelik falan unutuldu mu. Bir de Mustafa Sandal'' dan tazminat, nafaka falan alıyordur. Sonra da başkasıyla . . . . işte durum bu

38
0
yanıtYanıtla
UĞUR:

bu adam önüne geleni sarar

25
0
yanıtYanıtla
ahmet:

eee burada para yok bu vasata, paralı birini bulacakki burada kalsın alıştığı lüks hayat devam etsin, gitsene ülkene, birde ivana sert var bunun gibi, kendi ülkesinde yüzüne bakmazlar bizde. . . . . . . harbi dayaklık milletiz biz. . .

21
1
yanıtYanıtla
MUHABARAT:

SANA SAYAK ATABİLİRMİYİM

yanıt0
yanıt0
Aydin:

Biraz daha açılmalı açılmazsa gelecek filmde is bulamaz

20
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bu ülkede zina serbest

20
0
yanıtYanıtla
Türk:

Bu Saadettin’de amma ikinci elçi bee ne kadar çıkma varsa bunun yanında soluk alıyor

16
3
yanıtYanıtla
at-1:

özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayacakmış. vay vay havalara bak. musti sayesinde adam oldunuz

17
0
yanıtYanıtla
emree:

Yemeğin iyisi eski çömlekte pişer. Sadettin ağzının tadını biliyor. Bizim gibi ezikler de boş boş konuşuyor. Adam 2 tane toy çocuğu olan kadını yiyip bitirip götürüyor. Bizde kısnanıp bön bön bakıyoruz

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title