Haberler

Reytinglerde çakılan Şarkılar Seni Söyler programının final yapacağı iddia edildi

Güncelleme:

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin birlikte sunduğu Şarkılar Seni Söyler programı reytinglerde çakıldı. Kanal yönetimi tarafından yayınlandığı gün değiştirilen program, yine de beklentiyi karşılamayınca final yapacağı iddia edildi.

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ekran klasiği programı İbo Show ile izleyici karşısına çıkmasıyla birlikte farklı kanallar da özlenen isimlerle yeni programlara imza atmaya başladı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin bir araya getirildiği yeni program, Şarkılar Seni Söyler de onlardan biri oldu.

Reytinglerde çakılan Şarkılar Seni Söyler programının final yapacağı iddia edildi

REYTİNGLERDE SON SIRALARDA YER ALDI

Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ancak beklentileri karşılayamayan Şarkılar Seni Söyler'in ilk bölümü Total'de 16., AB'de 12. ve ABC1'de ise 11. sırada yer alırken, son haftalarda ise alt sıralarda yer aldı. Kötü reytingler yüzünden yayın günü değiştirilen program, kurgusundaki zayıflıklar nedeniyle de eleştirilince final yapacağı iddia edilmeye başladı. Kanal yönetimi ve sunuculardan henüz programın finaliyle ilgili bilgi gelmezken, geçtiğimiz hafta da İbo Show'un reytingler yüzünden veda edeceği konuşulmuştu.

Reytinglerde çakılan Şarkılar Seni Söyler programının final yapacağı iddia edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Hakan Altun Sibel Can Haberler

500

Yorumlar (16)

Merve:

Artik bunlardan biktik.ayni konuklar ayni sahte espiriler ayni samimiyetsiz konusmalar.gormek istemiyoruz .yeter artik.insallah final yapar

15
2
yanıtYanıtla
Halk:

Boş bir program

12
4
yanıtYanıtla
Ahmet Hamza Musikibaşı:

3 kadın 1 erkek olsa çok dolu olurdu demi seni musikiliyorum

yanıt1
yanıt0
Ayşe eşmeli:

İzleyen var mi bu gereksiz Hüsnü ve Sibel’i ??

9
4
yanıtYanıtla
Havva:

Bencede artık final yapar üç boş insan çok saçma bir program hiç güzel değil reytinklere bile giremedi

9
1
yanıtYanıtla
T.C:

Bir şeyler eksik, üç benzemez bir arada, lider yok, enerji suni yapmacık, bir de yirmi dakika reklam, bıktırmak için her yol mübah

9
1
yanıtYanıtla
Bulut:

Televizyonlarda halka faydali seyler gosterin!!!!!!!

9
1
yanıtYanıtla
cengoo:

müzik programı işte nasıl bir fayda bekliyorsun. . . Faydalı dizi mi var tarihi yanlış anlatıp milleti gaza getirenler mi ararsın mafyacılık çetecilik dizileri mi ararsın hepsi var

yanıt10
yanıt0
MURAT:

Boş iş bunlar boş

8
1
yanıtYanıtla
Sabırsız:

Sibel yaptığını unutmadık, karahan bilinen kim bilir ne canlar yakıp ne yuvalar söndüyorsunuz gücünüz var diye. Ben anneyim sömürüsü yaptın senelerce o çocukta bir annenin evladıydı beter ol.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title