Haberler

Reyting Rekorları Kıran Sen Anlat Karadeniz'e Güzel Oyuncu İlayda Çevik Dahil Oldu

Güncelleme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'e güzel oyuncu İlayda Çevik dahil oldu. Çevik, "Karadeniz'in eşsiz doğasında çalışmak beni heyecanlandırıyor." dedi.

ATV'nin reyting rekorları kıran sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'e sürpriz bir isim dahil oluyor. Dizinin kadrosunda başarılı oyuncu İlayda Çevik olacak.

"HARİKA BİR EKİP"

Çevik, "Sen Anlat Karadeniz'de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz'de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor" dedi.

Reyting Rekorları Kıran Sen Anlat Karadeniz'e Güzel Oyuncu İlayda Çevik Dahil Oldu

SON 6 YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN DİZİSİ

Son 6 yılın en iyi çıkışını yapan dizi, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkânsız aşkını anlatıyor.

Heyecanla izlenen dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Karadeniz'in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osman Sınav Karadeniz Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Malesef bu saçma sapan senaryo memleketimde geçiyor zaten başka türlü olsa izlenmezdi trabzondan kazanıyor işte başka bir halta yaramaz hep aynı terane dönüp duruyor esas oğlanda süpermen gibi her yere yetişiyor

38
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kim nederse desin harika bir dizi

30
19
yanıtYanıtla
Baris fırat:

Benim Turk televizyonlarda tek geçtigim dizi VATANIM SENSÌN

12
30
yanıtYanıtla
MACİK:

Kesinlikle mikemmel Anlatmaya gerek yok Çok akıcı Görüyorsunuz Sular seller gibi Şırıl şırıl. . .

25
14
yanıtYanıtla
UykusuzZ:

Filmin konusunu bilmeden yorum yapan kardeşlerim önce filmin konusuna bakın isterim filmde vurgulanmak istenen asıl konu kadına şiddete karşılıksız kalınmaması şiddet gören kadının sahiplenilmesi ve ayriyetten kadın zaten evlenmemiş zorla satılmış tecavüz sonrası çocuğu olmuş yani anlatmak istediğim milletin karısına göz dikilmemis

28
8
yanıtYanıtla
nazli:

sen anlat karadeniz gibisi yok sacmaiamen sevmiyorsunuz bakmayin sizi zorlayanmi var cekamiyorsunuz biz almanyadan izliyoruz ben tanidigim almanyadigi turukleri hepsi seviyor 10 yildiz

13
13
yanıtYanıtla
Türk:

Almancı olduğun belli zaten Türkçemizi katletmişin önce Türkçe öğren!!

yanıt6
yanıt6
Gül:

Dirilis!!!

13
10
yanıtYanıtla
ceyd bayat:

Sacma diziler insanin ahlakini bozmaktan baska biseye yaramaz. Seref namus diye bisey kalmamis

12
9
yanıtYanıtla
SALİH:

GÜNAYDIN SEN ANLAT KARADENİZ ÇOK GÜZEL BİR DİZİ SAYGILAR

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title