Haberler

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatil pozlarıyla olay oldu

Güncelleme:

Özel hayatında çapkınlıklarıyla gündeme gelen Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatil pozlarıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Son günlerde özel hayatıyla gündeme gelen şarkıcı Rafet El Roman'ın kızlarından da tatil pozu geldi.

TATİL İÇİN BODRUM'U TERCİH ETTİLER

Rafet El Roman'ın olaylı bir şekilde boşandığı Tuğba Altıntop'tan olan kızları Su El Roman ve Şevval El Roman tatillerini Bodrum'da geçiriyor.

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatil pozlarıyla olay oldu

CESUR POZLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Haziran'ın başında çıkardığı "I should have known" isimli single ile babasının izinden giden Su El Roman cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatil pozlarıyla olay oldu

ÖVGÜ DOLU YORUMLAR GELDİ

Sosyal medya hesabından Kardeşi Şevval El Roman'la olan bikinili pozlarını paylaşan genç kızlar, takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatil pozlarıyla olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Altıntop Rafet El Roman Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (95)

ASLI:

HACI VE ÜMRE AYAKLARI PARALARINI ARAPLARA KAPTIRACAKLARINA GÜZEL ÜLKEMİZDE HARCIYORLAR. HEM BİZİM ESNAF KAZANIYOR HEMDE KENDİLERİ EĞLENİYOR. HERKESE ÖRNEK OLSUN.

34
190
yanıtYanıtla
yani:

hacı ve umre ayaklarına ne ya bu nasıl bi zihniyet yazık !!!! haa yok yunan adasıymış filipinler miş dubaiymiş faln oralarda tatil yapıcaklarına burda yapmaları bizim halkımıza esnafımıza kazandırmaları tabiki iyi

yanıt38
yanıt5
Aciyorum:

Senin hac umre ayakları dediğin yerler bizim kitsal yerlerimiz ne konusacaginizi bilin biraz konuşmak için konuşmayın dizinde bu munafiklardan hiç bı kalır yaniniz yok yazık size

yanıt17
yanıt5
Aciyorum:

Senin hac umre ayakları dediğin bizim kutsal yerlerimiz konuşmak için konuşmayın sizinde bu munafiklardan hiç bir farkiniz yok yazık

yanıt40
yanıt10
Kaan asliyatukurur:

Lanet insan hacca gitmek islamin sarti degilmi sen onuda bilmezsin oraya gitme para yedirme diyon bu nasil bir dusunce iyiki hac orada senden uzakta yoksa o kutsalida su salak zihniyetinle kirletirsin ne diyim bu kizin bir ornegide asli ciplak gezmek moda olmus ciplak aclik icinde olen cocuklar var bu dunyada size moda devam edin yasasin zalimler. Imansizlar inancsizlar ozguruz deyipte ciplak kalmak ugruna kittabi allahi unutanlar icin yasasin cehennem

yanıt62
yanıt12
Derviş:

Sen gavurmusun? Yoksa cahil mı?

yanıt11
yanıt2
ASLIIIIIIYĞ:

BU GÜZEL ÖRNEKLER ARASINDA SENİ DE GÖRMEK İSTİYORUZ BOL BOL , HEM SEN EĞLEN HEM BİZ EĞLENELİM HER PROFİL ŞEKLİNİ GÖREREK .

yanıt10
yanıt2
NONAMEEE:

aslında seni ciddiye alıp burda roman yazabilirdim ama anlaşılan beyinle ilgili ciddi problem olduğunu sezdiğim için yorumumu şimdilik kısa yapacagım. Burda sen islama nekadar saygı duyarsın bilemem ama saygı duymak zorundasın tıpki bizim her dine saygı duyduğumuz gibi, islamla dalga geçemezsin yada arap mış diye sıfatlandıramazsın. ''Halkı Allah''ın azabından sakındıran peygamberlerden olsun diye onu apaçık bir Arapça lisan ile senin kalbine Cebrail getirdi. ''

yanıt9
yanıt3
ycl:

sen yemene bak böyle şeylere kafanı yorma diyeceğim ama olsa bu cümleyi kur massın

yanıt5
yanıt0
RESUL ÇÖL:

NE GURURVERİCİ BİŞEY HERKESE EDEP YERLERİNİ ORTAYA KOYUP SERGİLEMEK. BUNUN ADI NEDİR BİLEN VARMIDIR . YOKSA SANATMI.

52
14
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title