Haberler

    Quality Travel Alliance: "Almanlar tekrar seyahat etmek için sabırsızlanıyor"

    Güncelleme:

    9800 seyahat acentesinden oluşan Quality Travel Alliance (QTA) acenteleri arasında yaptırdığı bir ankete göre Almanlar tatil seyahatleri için gün sayıyor.

    9800 seyahat acentesinden oluşan Quality Travel Alliance (QTA) acenteleri arasında yaptırdığı bir ankete göre Almanlar tatil seyahatleri için gün sayıyor.

    Avrupa'nın en büyük seyahat acenteler ittifakına göre, devlet köprü yardımının 2021'de bürokratik olmayan bir şekilde seyahat acentelerini desteklemesi önem arz ediyor. QTA ittifakı ortaklıkları tarafından çeşitli tur operatörleri tarafından sunulan rezervasyonların ücretsiz iptali, tatil seyahatiyle işi artırmak için çok iyi bir fırsat olarak görülse de, bunun yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olması düşünülmekte.

    QTA sözcüsü Thomas Bösl, "Bu ücretsiz iptal hakkı hiçbir şekilde kalıcı hale gelmemelidir. Seyahat acentesi şirketlerinin birçok işi ücretsiz olarak tekrar yapma tehlikesi çok büyük. Bu nedenle, ücretsiz iptaller krize geçici bir çözüm olarak kalmalıdır" dedi.

    Genel olarak, seyahat acenteleri bir kez daha geleceğe daha güvenle bakıyor. Başarılı aşılama kampanyaları sayesinde pandemi geri püskürtüldüğünde insanlar valizlerini yeniden hazırlayacaklar. QTA ittifakı ortağı şirketlerin genel müdürleri tünelin sonunda artık bir ışık göründüğüne dair ikna olmuş durumdalar. Tünelden çıkıldığı güne kadar tüm seyahat endüstrisine devlet yardımlarının devam etmesine ihtiyacı da var. (tourexpi.com)

    Kaynak: Tourism Today / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title